Tabu
Image default
CULTURESlider

Cine va îndrăzni să-i înlocuiască pe Whitney Houston și Kevin Costner în remake-ul „Bodyguard”?

Este oficial, filmul iconic Bodyguard, lansat în 1992, va avea un remake, așa cum a confirmat miercuri revista americană Variety. Rămâne să se găsească distribuția ideală care să-i înlocuiască pe Kevin Costner și în special pe Whitney Houston.

Fostul agent secret Frank Farmer revine în serviciu. La 29 de ani de la lansarea pe marele ecran, studiourile Warner Bros. vor produce o nouă versiune despre drama romantică Bodyguard, care se concentrează pe o relație de dragoste între o cântăreață și bodyguardul ei. Vestea a fost confirmată miercuri, 16 septembrie, de Variety.

Channing Tatum și Cardi B?

Scenariul va fi scris de Matthew López, nominalizat în 2019 la Premiile Tony pentru The Inheritance. În ceea ce privește producția, îl vom găsi în mod special pe Lawrence Kasdan, producător și autor al filmului original.

Dar cine îl va înlocui pe Kevin Costner și, mai presus de toate, cine o va înlocui pe Whitney Houston? Deocamdată nu s-a decis nimic, dar numele lui Chris Hemsworth (Thor), Tessa Thompson (Westworld), Channing Tatum (Magic Mike) și Cardi B circulă pe holurile studiourilor de la Hollywood.

Trebuie spus că miza este crucială. Bodyguard a devenit un film legendar pentru chimia dintre Whitney Houston, care a murit în 2012, și Kevin Costner. La acea vreme, filmul original încasase peste 400 de milioane de dolari în întreaga lume. Iar melodia de pe coloana sonoră, interpretată de cântăreață, a fost cea mai vândută piesă din toate timpurile în Statele Unite.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un motiv să lași câinele să doarmă cu tine în pat, și nu pisica sau iubitul

Andreea Damian

Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona! Prezentatorul a filmat dezastrul lăsat de furtună – VIDEO

Andreea Damian

Ce noutăți are Dubaiul pentru turiștii care vin în perioada asta în vacanță

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 25 octombrie

realitatea

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

Squid Game | Ce nu știai despre serialul care face furori în toată lumea

Andreea Damian

Scrie un comentariu