Tabu
HobbySlider

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

Toscana este o regiune fermecatoare ce imbina peisajele absolut superbe, culorile parca desprinse din tablouri si orasele curate si cu arhitectura specifica. Este un loc in care romantismul isi face loc prin fiecare element. Locurile de o frumusete inedita au fost surprinse de artist in fotografiile sale.

Am revenit cu o noua serie de fotografii ale artistului Sorin Onisor, de aceasta data din afara tarii.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Va dorim vizionare placuta!

Foto: Sorin Onisor

ARTICOLE SIMILARE

Jane Fonda anunță că are cancer. Ce tip de cancer are actrița

Andreea Damian

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

realitatea

Opinie: oamenii care au murit în accidentul de la Viişoara şi mitul asistaţilor social

Acest tip de cancer va putea fi eradicat complet în majoritatea țărilor până în 2100

Andreea Damian

5 vedete despre care se presupune ca ar avea silicoane

realitatea

Victoria Beckham spune că a fost „agresată psihic și fizic” la școală

realitatea

Scrie un comentariu