Tabu
lifestyle

Soulfly live la Sala Polivalenta

Trupa Soulfly, va concerta luni, 16 martie in Romania intr-un eveniment organizat de Fundatia Phoenix. Spectacolul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Biletele pentru concertul Soulfly de la Bucuresti au fost puse in vanzare in magazinele Muzica, Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj si la casa de bilete a Salii Palatului si online pe bilete.ro si ticketpoint.ro.

Trupa heavy metal, Soulfly, a fost infiintata in anul 1997, in Arizona. Fondatorul trupei, Max Cavalera a pus bazele Soulfly la un an dupa ce a parasit Sepultura in anul 1996. Creand o legatura intre heavy metal si world music, Soulfly este un lider al senei "world metal" care a catsigat din ce in ce mai multa popularitate in Europa, Statele Unite si America Latina.

Incorporand forme muzicale indigene – in cazul Soulfly, ritmuri si canturi braziliene – cu riffuri agresive de chitara si versuri pline de ura; world metal a depasit limite si culturi ca sa devina un gen de muzica international in adevaratul sens al cuvantului Dupa lansare din 2008 a celui mai nou material discografic, Conquer, trupa a demarat un turneu de promovare la nivel mondial. Soulfly European Conquer Tour a debutat la inceputul acestui an, pe 28 ianuarie 2009, cu un concert la Stuttgart, in Germania, ca pe 16 martie 2009 sa ajunga in Bucuresti.

ARTICOLE SIMILARE

MILEY CYRUS in doliu, sfasiata de durere!

O jurnalista Și-a DAT CHILOȚII JOS și i-a LUAT INTERVIU PREMIERULUI SÂRB!

Cea mai frumoasa vedeta, CU MUSTATA in public!

Campanie pentru copiii de la Valea Plopului – Un covrigel de Paste

Expoziții glam: “Little black dress- și Viktor & Rolf

realitatea

Inspira prin gestul tau

realitatea

Scrie un comentariu