Tabu
Image default
lifestyle

Soulfly live la Sala Polivalenta

Trupa Soulfly, va concerta luni, 16 martie in Romania intr-un eveniment organizat de Fundatia Phoenix. Spectacolul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Biletele pentru concertul Soulfly de la Bucuresti au fost puse in vanzare in magazinele Muzica, Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj si la casa de bilete a Salii Palatului si online pe bilete.ro si ticketpoint.ro.

Trupa heavy metal, Soulfly, a fost infiintata in anul 1997, in Arizona. Fondatorul trupei, Max Cavalera a pus bazele Soulfly la un an dupa ce a parasit Sepultura in anul 1996. Creand o legatura intre heavy metal si world music, Soulfly este un lider al senei "world metal" care a catsigat din ce in ce mai multa popularitate in Europa, Statele Unite si America Latina.

Incorporand forme muzicale indigene – in cazul Soulfly, ritmuri si canturi braziliene – cu riffuri agresive de chitara si versuri pline de ura; world metal a depasit limite si culturi ca sa devina un gen de muzica international in adevaratul sens al cuvantului Dupa lansare din 2008 a celui mai nou material discografic, Conquer, trupa a demarat un turneu de promovare la nivel mondial. Soulfly European Conquer Tour a debutat la inceputul acestui an, pe 28 ianuarie 2009, cu un concert la Stuttgart, in Germania, ca pe 16 martie 2009 sa ajunga in Bucuresti.

ARTICOLE SIMILARE

PATRICIA KAAS inapoi in bratele lui TRUICA!

Uri Geller către Michael Jackson: “O să mori”!

realitatea

Cu Rexona si Tabu ai vazut “Sex & The City” la New York

realitatea

10 lucruri pe care nu le știați despre Brad Pitt

realitatea

Mame și copii tabu

realitatea

ILINCA VANDICI si Botezatu – o relatie sau o manevra de PR?

Scrie un comentariu