Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan a primit mandat de arestare

Lindsay Lohan a primit mandat de arestare

Un judecător din Los Angeles a emis un nou mandat de arestare pe numele lui Lindsay Lohan pe motiv că aceasta nu s-a supus condițiilor impuse de instanță. În urmă cu două săptămâni Lohan a fost obligată să poarte o brățară care îi măsoară din jumătate în jumătate de oră gradul de alcoolemie din sânge.

Conform rapoartelor emise de firma care s eocupă de monitorizarea actriței, brățara a fost oprită în ziua de duminică, imediat după gala de decernare a premiilor MTV Movie Awards. Lohan neagă aceste acuzații și spune că nu și-a oprit brățara pentru că nu avea niciun motiv să facă asta întrucât nu a consumat alcool. Cu toate acestea există martori anonimi care spun că au văzut-o la Lindsay consumând alcool la petrecerea ce a urmat galei.

Judecătorul a stabilit o cauțiune de 200.000 de dolari, iar Lindsay poate rămâne în libertate dacă plătește această sumă. Toate aceste pedepse i se trag actriței de la faptul că în 2007 a condus sub influența alcoolului și a cocainei.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Loading...

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan a primit mandat de arestare

by realitatea   1 min
0