Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Chris Pine, pe numele lui între Christopher Whitelaw Pine (în românește l-ar chema Cristi Legea Albă Conifer) s-a născut pe 26 august 1980 în, Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Tatăl său este actor, iar mama este o fostă actriță care acum activează ca psihoterapeut. Pine a făcut muți ani de facultate. Mai întâi și-a luat diploma în limba egleză la Universitatea Berkeley din California, apoi și-a aprofundat studiile la Universitatea din Leeds, Marea Britanie, iar apoi a studiat actoria la American Conservatory Theater din San Francisco.

Cariera de actor și-a început-o în 2003 când apărut într-un episod din "Spitalul de urgență". Rolul care a atras atenția spectatorilor, criticii nu au fost impresionați, a venit un an mai târziu, în 2004, când a apărut în "Jurnalul prințesei 2". Recunoașterea absolută, atât din partea publicului, cât și a criticilor a venit în 2009 după ce l-a jucat pe James T. Kirk în lungmetrajul "Star Trek".

Åži ca să nu uit, voi încerca să fac asta în toate materialele pe care le scriu azi, astăzi aniversăm un an de când Madonna a concertat la București.:)

ARTICOLE SIMILARE

Noul “Monden” nu este un copiator xerox

realitatea

Nasa a plasat un ceas atomic care dacă va funcționa corect va revoluționa călătoriile în spațiu

realitatea

SULEYMAN MAGNIFICUL – serial fabulos la Kanal D, de AZI! A rupt Turcia in doua!

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

realitatea

Celebritati nascute pe 6 iulie!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu