Tabu
Image default
lifestyle

Suri Cruise poartă pantofi cu toc

Faptul că părinții ar face orice pentru a le fi pe plac copiilor este deja un lucru cunoscut și, oarecum, de la sine înțeles! Mai greu de priceput este atunci când părinții le fac orice copiilor pentru a se mulțumi pe ei înșiși.

Cam asta este situația în care se află fiica cumplului Cruise-Holmes. Micuța Suri a devenit o mini-fashionistă cu sau fără voia ei, dar cu siguranță spre plăcerea mamei ei. Ultima găselniță descoperite de Katie Holmes pentru mezina familiei sunt pantofii cu toc. Suri și mama ei au fost fotografiate de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături.

Domnișoara Cruise ar fi arătat ca un copil normal dacă nu ar fi purtat aceste accesorii total nepotrivite vârstei ei. Nepotrivite nu pentru că nu ar da bine, ci pentru că doctorii i-au avertizat în repetate rânduri pe părinții din lumea întreagă că pantofii cu toc pot dăuna dezvoltării fizice normale a copiilor. 

Se estimează că, până la această oră, Tom și Katie au cheltuit pentru garderoba lui Suri în jur de 3 milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Acoperișul scenei Madonnei a ucis un om

realitatea

Lady Gaga și garderoba ei trăznită

realitatea

Heidi Klum are sânii prea mari?

realitatea

De prin redacție: Ce își dorește redacția Tabu de la peștișorul de aur

realitatea

Ghici cine…

realitatea

REDD’S – un partener de renume al evenimentului Femei pe Mătăsari

Scrie un comentariu