Tabu
BEAUTY

Tratament cu bambus

Pielea mea are tendința de a se deshidrata, mai ales că nu beau prea multe lichide de-a lungul zilei. Iar în sezonul rece, tenul este foarte expus condițiilor atmosferice și nivelul de hidratare scade. Toate acestea determină o îmbătrånire prematură a pielii, apariția unor probleme vasculare la nivel cutanat (capilare fragile), uscarea pielii etc.

Pentru a preveni deshidratarea tenului este necesar să respecți cåteva condiții, recunosc, eu nu le prea respect. Trebuie să consumi cel puțin 1,5 l de apă pe zi, să ai o dietă echilibrată bogată în vitamina A ( legume verzi, fructe, pește și ulei vegetal) și să ajuți din exterior pielea cu produse care favorizează menținerea apei în țesuturi, întăresc filmul hidrolipidic și aduc un plus de hidratare. De aceea recomand cu måna pe inimă Tratamentul inovator cu fibră de bambus de la Dreamline, este absolut nemaipomenit pentru tenul deshidratat.

Tratamentul determină refacerea echilibrului hidric la nivel cutanat, reface elasticitatea și suplețea pielii, drenează și are rol antiinflamator. Se recomandă tuturor tipurilor de ten ca pregătire pentru anotimpul rece, dar poate fi făcut și în cura de 6 sedințe cu o frecvență de 1 sedință pe săptămånă pentru persoanele cu tenul foarte deshidratat.

Pașii tratamentului sunt cei clasici: demachiere, microgomaj, apoi se aplică un gel pentru curățare profundă cu rol de eliminare a sebumului din pori și de a-i închide. Pasul următor este aplicarea unei treimi din conținutul unei fiole de hidratare cu rol de întărire a barierei naturale de protecție a pielii și de prevenire a evaporării apei din țesuturi. Catifelează pielea datorită ingredientelor sale, nucă de Macadamia și ulei de porumb. Urmează Masca cu bambus  care hidratează și oferă strălucire, catifelare și suplețe pielii. Conține extract de bambus, amino acid derivat din glycol și ulei de germeni de porumb. Se aplică restul fiolei, iar ultimul pas este crema hidratantă care regenerează tenul și limitează pierderea de apă din țesuturi.

Produsele folosite pentru pașii tratamentului conțin ingredinți activi de foarte bună calitate. Extractul de fibră de bambus aduce suplețe, elasticitate și strălucire tenului, are proprietăți antiinflamatorii și regenerante și ajută la reținerea apei în țesut. Uleiul de cånepă are o compatibilitate bună cu tenul, traversează ușor epiderma și are rol de liant pentru ceilalți ingredienți activi. Hidratează, regenerează, are rol anti-oxidant, vasodilator și anti-inflamator. Extractul de Aloe Vera hidratează și acționează ca o barieră împotriva evaporării apei din țesut. Are proprietăți de hrănire, regenerative și anti-inflamatorii. 

O ședință durează cam o oră și costă 140 lei. Tenul meu și-a păstrat suplețea și aspectul perfect destul de mult timp după doar o ședință, așa că m-am gåndit să repet experiența cåt mai curånd.

Dreamline Beauty Center, str. J.L.Calderon nr. 36 sc.A et.1 ap.13, București
tel 004.021.313.00.94; web www.dreamline.ro

ARTICOLE SIMILARE

Solutii pentru un ten mai tanar!

realitatea

Iată cele 4 greșeli de evitat atunci când aplici corectorul!

Andreea Damian

Trucuri simple pentru a reduce cearcănele și pungile de sub ochi

Andreea Damian

Chipurile Bellei Hadid, lui Kate Middleton și Kim Kardashian: noi tendințe în chirurgia estetică

Andreea Damian

La 117 kg a ieşit pe stradă în chiloţi şi sutien pe Hollywood Boulevard. Motivul incredibil

Greșeli pe care le facem atunci când avem grijă de conturul ochilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu