Home > beauty > Terapie cu… pești!

Terapie cu… pești!

S-a deschis un nou centru spa în București, se numește Green Day Spa și este mai mult decât un institut spa de tratamente corporale, este o experiență senzorialăîn sine.
O oază de liniște, într-o ambianță amenajată cu stil în care doamnele, dar și domnii, pot beneficia de efectele aromaterapiei, masajului, cosmetologiei și tratamentelor spa personalizate din cap până în picioare. Aici găsești o noutate pe piața din România, terapia cu … peștii Garra Rufa.

Ce fac practic peștișorii?
Tratează, “mâncând” celulele de piele moartă, practic oferind un peeling, atât mecanic, cât și enzimatic. În timpul “mesei”, peștii elibereazăo secreție enzimatică și dithranol, un component de bază al cremelor dermatologice, ce echilibrează PH-ul pielii și ajută celulele să se regenereze mai repede decât în mod normal. Sunt o varietate de pești ce trăiesc în izvoarele calde de lângă Kangal, un mic orașel din Turcia.

Descoperiți la începutul secolului XIX, acești pești unici au fost remarcați pentru eficiența lor în tratarea bolilor și în îndepărtarea celulelor de piele moartă. Eficiența lor a fost probată și în recuperarea cazurilor de traume musculare cât și disfuncționalități reumatice și neurologice. După câteva sesiuni în bazinele speciale populate cu Garra Rufa, pânăși în cele mai crunte boli precum psoriazisul, au fost văzute rezultate uimitoare.

Articole asemanatoare
Aromaco, deodorant cremă de la Lush
Pudră Bio de la Bourjois
Wella Professionals lansează The Studio
Privire misterioasă cu Cargo Smoking kit

Comenteaza acest articol

Terapie cu… pești!

by realitatea   1 min
0