Tabu
BEAUTY

SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice

SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice dupa ce s-a lasat de sportul de performanta. De curand si-a facut prima operatie estetica din viata ei, care ii confera cu totul alt aer.

Sandra Izbasa a mai detronat un mit, respectiv acela ca sportivele nu apeleaza la serviciile medicului estetician. De curand, campioana mondiala si olimpica a afisat o noua infatisare, mult mai schimbata. Ce-i drept, atunci cand nu se afla in sala de concurs, Izbasa este cu totul diferita, insa interventia pe care si-a facut-o la nivelul buzelor ii schimba complet fizionomia. Sandra avea complexul buzelor sale mult prea subtiri si a decis sa indrepte aceasta scapare a Naturii, conform www.cancan.ro .

Interventia care ii confera un cu totul alt aer gimnastei nu a durat mai mult de 20 de minute, insa rezultatul este spectaculos. Sandra si-a injectat acid hialuronic in buze, iar acum se poate mandri cu un “bot de ratusca”. Dupa cum o si face. Izbasa a asteptat sa treaca de perioada de convalescenta pentru a putea iesi asa in public.

ARTICOLE SIMILARE

Bianca, declaratii incredibile: “As fi preferat ca Victor sa ma insele decat sa divorteze”

Frumusețea la 35 de ani

realitatea

De câte ori pe săptămână e recomandat să te rujezi

Andreea Damian

Expoziție Vintage

realitatea

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Culoare de star

realitatea

Scrie un comentariu