Home > beauty > SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice

SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice

SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice dupa ce s-a lasat de sportul de performanta. De curand si-a facut prima operatie estetica din viata ei, care ii confera cu totul alt aer.

Sandra Izbasa a mai detronat un mit, respectiv acela ca sportivele nu apeleaza la serviciile medicului estetician. De curand, campioana mondiala si olimpica a afisat o noua infatisare, mult mai schimbata. Ce-i drept, atunci cand nu se afla in sala de concurs, Izbasa este cu totul diferita, insa interventia pe care si-a facut-o la nivelul buzelor ii schimba complet fizionomia. Sandra avea complexul buzelor sale mult prea subtiri si a decis sa indrepte aceasta scapare a Naturii, conform www.cancan.ro .

Interventia care ii confera un cu totul alt aer gimnastei nu a durat mai mult de 20 de minute, insa rezultatul este spectaculos. Sandra si-a injectat acid hialuronic in buze, iar acum se poate mandri cu un “bot de ratusca”. Dupa cum o si face. Izbasa a asteptat sa treaca de perioada de convalescenta pentru a putea iesi asa in public.

Articole asemanatoare
kylie jenner
A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă
buze
A aplicat pastă de dinți pe buze și a așteptat până dimineață
dismorfia snapchat trend operatii estetice
Dismorfia Snapchat, cel mai nou trend în materie de operații estetice
Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice

by   1 min
0