Tabu
FASHION

3 pasi pentru o tinuta speciala pe care sa o porti primavara asta

Iti place sa fii tot timpul la moda, esti la curent cu cele mai noi trenduri si haine de la designeri celebri, iar garderoba ta este plina cu tinute pe care le admira toate prietenele tale? Atunci trebuie sa afli cum sa creezi o tinuta speciala pe care sa o porti in acest sezon. Mai departe iti vom spune care sunt cei trei pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea o tinuta speciala care sa iasa in evidenta, mai ales daca o porti la un eveniment special.

Poarta nuantele si culorile la moda in acest sezon

Probabil ca stii si tu, culoarea anului 2017 este greenery, iar aceasta a acaparat intregul domeniu al frumusetii si ingrijirii. De la accesorii, haine, incaltaminte pana la produse de infrumusetare si ingrijire, orice poate fi purtat in aceasta nuanta. De aceea te sfatuim si pe tine sa introduce aceasta culoarein garderoba ta si sa o porti cu foarte mare incredere si entuziasm. De ce? Pentru ca e o culoare plina de energie, puternica, ce iti va da o stare de bine si te va face sa iesi in evidenta, oriunde te-ai afla. Daca mai aveai vreun dubiu, in primavara asta trebuie sa porti acest verde crud si puternic, pentru a avea o tinuta speciala. Poti sa il porti in accesorii, incaltaminte sau posete, pentru un look echilibrat.

Adauga un obiect vestimentar care te reprezinta

Fiecare femeie are un stil care o reprezinta. De aceea, pentru o tinuta specialate sfatuim sa porti si tu un obiect vestimentar in care te regasesti, fie ca e vorba de o pereche de jeansi in care arati foarte bine, un trench elegant, o pereche de pantofi stiletto, tenisi comozi sau haine de la designeri celebri. De fiecare data cand vrei sa creezi o tinuta speciala ar trebui sa ai in vedere ca ea trebuie sa fie cat mai personala si sa se potriveasca cu stilul tau de zi cu zi. Altfel, oricine va observa ca nu esti in largul tau atunci cand porti haine care nu iti plac in mod special.

Poarta acel element special

Pentru ca am zis ca aceasta tinuta va fi speciala, nu poate lipsi un element surpriza, care sa transforme total felul in care arati. Ce poate fi mai special decat sa porti haine de lux? Transforma o tinuta banala intr-una care este total diferita de ce ai mai purtat pana acum cu o piesa vestimentara de lux. Acum poti sa faci asta, mai ales ca locurile de unde poti cumpara haine de la designeri celebri la preturi avantajoase sunt la indemana. Poti sa iti cumperi o rochie creata de un designer celebru de la magazinul online cu haine de lux The Store Multibrand. Cu siguranta vei gasi una care sa se potriveasca cu stilul tau vestimentar.

Tu ce ai mai adauga unei tinute speciale de primavara?

ARTICOLE SIMILARE

Givenchy toamnă-iarnă 2009/2010, foarte glacial

realitatea

Street fashion: Alexandra

realitatea

Victoria’s Secret a lansat “cel mai confortabil sutien push-up”

realitatea

Trend alert : Toamna asta reinvie moda tricotajelor

realitatea

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Se deschide magazin DOLCE & GABBANA în capitală

Scrie un comentariu