Tabu
lifestyle

MUST SEE: Atena




De admirat. Atelierul Elenei Votsi (Xanthou 7), fosta colaboratoare Gucci care uimește lumea întreagă cu colierele lucrate minuțios în aur pur și inele cu pietre supradimensionate.

 

De relaxat. Colinele Filopappos, pădure umbroasă și labirintică de pini, locul ideal în care să vă retrageți după o zi ateniană toridă, tărâm antic al muzelor și poeților.

 

De admirat. Templul lui Zeus, mărturie de aproape 2000 de ani a măreției atenienilor și omagiu culturii romane care a permis continuarea lucrărilor sub împăratul Adrian.

 

De gustat. Vânatul cu andive caramelizate și portocale de la Vardis, apoi o incursiune nocturnă în taverne grecești cu muzică rembetika și uzo vă dau gustul inconfundabil al vieții grecești contemporane.

 

De vizitat. Numai talciocul de duminică dimineața din portul Pireu sau din Monastiraki, cu muzici etnice grecești, albaneze și țigănești, cu fructe de sezon, îmbrăcăminte tradițională și un incredibil spectacol al străzii vă califică la statutul de turist care se poate mândri că a fost cu adevărat la Atena.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

DEEA MAXER – Nicoleta Luciu 2? Uite FOTO!

CUM arata ANTONIA cand era scolarita! FOTO!

Iata de ce e Rihanna atat de frumoasa!

Cătălin Botezatu a sărbătorit Halloween-ul prin muncă

realitatea

PROPUNERE INDECENTA pentru Gabi Cristea: “Marcel m-a ȘOCAT! Mi-a cerut să ne găsim câte un partener SEXUAL”

ANDREEA MARIN, dupa 10 ANI, din nou in TABU! Foto & Interviu: relatia cu Stefan Banica si fiul lui, cum a salvat o moldoveanca acuzata de crima, de ce poate fi geloasa pe Angela Gheorghiu, ce a facut in alta viata etc.

realitatea

Scrie un comentariu