Tabu
lifestyle

12 accidente mortale incredibile

01. Diane Durre din Nebraska a murit după ce o reclamă “Taco Bell” înaltă de 25 de metri a căzut peste mașina în care se afla. Ce este ciudat e faptul că femeia, care trebuia să le vândă niște câini unor persoane necunoscute, insistase ca întâlnirea să aibe loc fix sub reclama respectivă.

02. Un bărbat din Spania a plecat spre o lume mai bună alături de o… sinucigașă. Femeia a sărit de la etajul opt al unei clădiri și a căzut peste bărbatul care se plimba pe stradă alături de soția lui. Sinucigașa a murit pe loc, iar bărbatul la spital, la câteva ore după accident. Soția acestuia a scăpat cu răni ușoare, dar cu traume psihice severe.

03. Gary Hoy, un avocat de 38 de ani din Toronto a murit din cauza propriei prostii. Acesta a încercat să demonstreze unui grup de studenți la drept că fereastra biroului său de la etajul al 24-lea nu se poate sparge, și-a luat avânt și s-a lovit puternic de aceasta. Din nefericire pentru el, geamul a cedat, iar el murit în urma căzăturii. Din spusele colegilor, el mai făcuse această demonstrație și înainte, iar fereastră rămăsese intactă.

04. Vincent Smith II a avut parte de o moarte îngrozitoare. Vincent lucra la o fabrică de ciocolată și, într-o zi nefastă, a căzut într-unul din recipientele uriașe în care se topea ciocolată brută. Muncitorul ar fi scăpat totuși, în ciuda arsurilor (ciocolata topită avea peste 50 de grade Celsius), dar a fost lovit în cap de elicea care amesteca compoziția.

05.
Moartea lui Doug McKay a șocat mai mulți oameni chiar în momentul în care s-a produs. Doug lucra la într-un parc de distracții și în ziua morții dădea cu lubrifiant șinele unui roller-coaster. Dar nu a fost suficient de atent când s-a apropiat trenul, iar părul său lung s-a prins în roțile acestuia. Ceea ce urmează i-a lăsat traumatizați pe viață pe cei ce veniseră să se distreze. Doug a fost ridicat în aer 12 metri, după care a fost scalpat și apoi a căzut peste un gard. A murit pe loc.

06. În timpul meciului de fotbal dintre Bena Tshaldi și Basagna, în Congo, un fulger a lovit terenul de fotbal și i-a ucis pe toți cei 11 membri ai echipei vizitatoare. Echipa gazdă a scăpat neatinsă, iar alte 13 persoane au fost rănite ușor.

07. Gary Ashbrook a fost găsit mort în dormitorul din apartamentul în care locuia. Nu a fost nevoie de prea multe investigații pentru a stabili cauza morții. Ashbrook își trăsese peste cap un prezervativ pentru intensificarea plăcerii sexuale și a murit asfixiat.

08. Jaam Singh Girdhan Barela a murit în timp ce își incinera soția. Fumul rezultat din incinerare a ajuns peste un cuib de albine, iar acestea au reacționat violent înțepându-l pe Jaam. Ceilalți participanți la incinerare au reușit să fugă, mai puțin văduvul ghinionist care a trebuit să rămână pe loc pentru a ține focul sub control.

09.
Pe 18 martie 2002, Brittanie Cecil a murit după ce în urmă cu două zile fusese lovită în cap de un puc în timpul unui meci de hochei. A fost primul deces al unui spectator în timpul unui meci în istoria Ligii Naționale de Hochei Americane. Britannie era o fană înrăită a acestui sport.

10. Pe 28 aprilie 1988, o bucată din fuselajul Boeingului 737-297 care aparținea companiei Aloha Airlines s-a desprins, iar avionul s-a depresurizat. A existat o singură victimă, șefa însoțitorilor de bord, Clarabelle Lansing, care a fost, pur și simplu, smulsă din avion. Aeronava a reușit să aterizeze cu bine în ciuda avariei uriașe. Niciun alt avion nu a mai reușit, nici până în ziua de astăzi, să aterizeze în astfel de condiții.

11. Gina Lalapola a fost, pentru o scurtă perioadă, o stripteuză de succes în orașul Consenza din Italia. Din nefericire, ea a murit la doar 23 de ani, sufocându-se într-un tort surpriză la o petrecere a burlacilor. Lalapola a stat o oră în tortul închis ermetic.

12. Edward Junchniewicz a murit într-unul din locurile în care poți spera la salvare. Într-o ambulanță. Personalul care îl însoțea discuta cu medicul de pe ambulanță și l-au lăsat pe Edward nesupravegheat și legat pe targa care s-a dezechilibrat și răsturnat. Junchniewicz a suferit răni letale la cap.

ARTICOLE SIMILARE

Cenușa lui Alexander Mcqueen a fost împrăștiată pe o insulă din Scoția

realitatea

Ghici cine este mama acestei fetițe

realitatea

Slash își vinde chitarele

realitatea

Ora Pământului

realitatea

Angelina adoptă din nou, dar fără Brad

realitatea

DORIN COCOS, imediat dupa divortul de Elena Udrea, se insoara cu DIANA, iubita de 26 ani de la Chisinau!

Scrie un comentariu