Tabu
lifestyle

Expoziție nomadă

Ashes and Snow este o expoziție inedită de fotografie. 50 de imagini absolut senzaționale surprinse de camera artistului canadian Gregory Colbert, în călătoriile sale în peste 40 de țări – India, Egipt, Namibia…

Itinerariul a început în 1992 iar în 2002 primul vernisaj nomad a avut loc la Veneția.
Este practic o instalație la scară înaltă – fotografii și filme – fotografiile au 2,5, respectiv 3,5 metri și sunt expuse doar timp de 3 luni în fiecare țară. In 2005 expoziția nomadă a poposit la New York; a urmat Los Angeles în 2006 și Tokyo, în 2007.

Apoi Mexico City, anul acesta. In 2009 expoziția va fi montată în Brazilia. Gregory Colbert și-a început cariera artistică la Paris, fiind pasionat de proiecte sociale.
Ashes and Snow reprezintă comuniunea dintre om și natură, imaginile surprind momente unice, sublime, dar atât de reale! Proiectul este patronat de Rolex Institute care sprijină arta și astfel de proiecte speciale și curajoase. Pånă în prezent expoziția a fost vizitată de 9,5 milioane de oameni.

Pentru a afla data deschiderii expoziției nomade din Brazilia intră din când în când pe Site-ul Oficial si revino pe www.tabu.ro, secțiunea Expo.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna ar mai vrea copii

realitatea

Eva Mendes și proastele obiceiuri

realitatea

50 Cent, dealer la 12 ani

realitatea

MUTUU divorteaza si se insoara cu actrita columbiana VANESSA MARIAS? Galerie FOTO cu femeia care ne-a luat mintile!

realitatea

Lindsay Lohan, schimbare de look incredibila! BUHAITA SI BALONATA

ROXANA NEMES explica DIETA cu care a slabit 10 kg! FOTO

Scrie un comentariu