Home > Agenda > stiri > “Burn after reading” i-a adus pe Brad Pitt și George Clooney la Veneția

“Burn after reading” i-a adus pe Brad Pitt și George Clooney la Veneția

A 65-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a debutat miercuri seară cu o ceremonie de deschidere dominată de prezența a doi dintre actorii cu greutate ai Hollywoodului. George Clooney și Brad Pitt au acaparat toată atenția pe covorul roșu de la Veneția, unde au dat autografe și s-au lăsat îndelung fotografiați.

Cel mai nou film al fraților Coen, "Burn after reading", este cel care i-a adus pe George Clooney și Brad Pitt la Veneția. La premiera mondială au venit și colegele lor de distribuție, actrițele Tilda Swinton și Frances McDormand, și evident regizorii Joel și Ethan Coen. Pelicula celor doi frați a fost cea care a deschis festivalul, dar nu se va afla și în competiție.

Brad Pitt, desemnat anul trecut la Veneția cel mai bun actor pentru rolul din "Asasinarea lui Jesse James", a primit, în sfârșit, miercuri seară, mult-râvnita Cupă Volpi. Juriul de anul acesta al Festivalului de Film de la Veneția va fi prezidat de regizorul german, Wim Wenders și îi va avea în componență, printre alții, pe cineaștii Johnny To și John Landis. "Burn after reading", cel mai recent proiect al fraților Coen, marii câștigători ai ediției de anul acesta a Premiilor Oscar, este o parodie a filmelor de spionaj. Filmul nu este așteptat să aibă același succes ca "No country for old men", dar a fost realizat mai degrabă din dorința de a-i aduce, din nou, pe același platou de filmare pe Clooney și Pitt.
De altfel, rolurile pe care le interpretează au fost scrise special pentru ei.

Citeste si articolul Brad Pitt premiat la Venetia cu un an mai tarziu.

Articole asemanatoare
brad pitt
Ea e femeia care l-a despărțit pe Brad Pitt de Angelina Jolie
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă secretă acasă la George Clooney, în Italia
angelina jolie
Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt
brad pitt
Brad Pitt iese la atac. Cum o desființează pe Angelina Jolie

Loading...

Comenteaza acest articol

“Burn after reading” i-a adus pe Brad Pitt și George Clooney la Veneția

by realitatea   1 min
0