Tabu
lifestyle

Despre criză, la persoana întâi

”Una dintre greselile pe care le faceam mai demult“, marturisea Yorgos Ioannidis, CEO al Romtelecom, la conferinta LIDERO din noiembrie 2008 – ”era ca nu reuseam sa inteleg sentimentele sefilor mei“. Intr-adevar: ce gandesc, ce simt si cum le-a schimbat criza viata liderilor din businessul romanesc – acei oameni, putini la numar, care acum concediaza (47.000 de romani si-au pierdut jobul in primele 100 de zile din 2009, spun statisticile), taie costuri si inchid magazine, fabrici, linii intregi de business?

Criza era, in urma cu exact un an – cand MONEY EXPRESS publica ”LIDERO “, prima carte despre leadershipul romanesc in business – doar un capitol dintre cele treisprezece ale volumului. Multi dintre cei 25 de oameni de afaceri intervievati se refereau, atunci, la crizele de crestere ale propriilor afaceri. Anul acesta, la prima intalnire a clubului LIDERO – continuarea proiectului inceput de MONEY EXPRESS in mai 2008 – tema centrala a fost leadershipul de criza.

O criza care a schimbat in timp record viata, comportamentul si gandurile celor 12 oameni de afaceri care au acceptat sa vorbeasca, la persoana intai, despre ce li s-a intamplat in primele 100 de zile din 2009. "Cititi ce spun cei 12 oameni de afaceri cu care MONEY EXPRESS  a discutat si veti privi cu totul altfel criza", spune Mona Dirtu, redactorul-sef al revistei.

ARTICOLE SIMILARE

Keira Knightley, bătută de iubitul gelos

realitatea

Full Figured, Full Gifted

Internship Tabu, sezonul 2 – inscrieri

realitatea

P. Diddy este cel mai bogat artist hip hop

realitatea

10 din cele mai vechi lucruri de pe pământ

realitatea

Expoziție foto pentru milionari

realitatea

Scrie un comentariu