Tabu
lifestyle

A născut Mariah Carey!

Fericire maximă în familia lui Mariah Carey. Diva a adus pe lume doi gemeni, devenind pentru prima oară mamă la 41 de ani. Ziua naşterii micuţilor a coincis cu aniversarea a trei ani de căsătorie cu Nick Cannon.

Carey a născut o fetiţă şi un băieţel pe 1 mai 2011. Conform anunţului făcut imediat după naştere de purtătorul de cuvânt al vedetei, Cindi Berger, prima a venit pe lume fetiţa. Cannon şi Carey au ascultat piesa “We Belong Together” la doar câteva minute după ce micuţii au fost născuţi. Berger a mai adăugat că Mariah şi soţul ei nu au ales încă numele pentru copiii lor.

La câteva ore după fericitul eveniment Nick Cannon a postat pe Twitter un anunţ din care reiese clar starea lui de exaltare: “Soţia mea mi-a făcut un cadou de aniversare a căsniciei pe care nu îl voi putea întrece niciodată!”.

Mariah Carey a declarat în urmă cu ceva vreme că va lua o pauză mai lungă în ceea ce priveşte cariera ei muzicală pentru a-şi putea creşte copiii în linişte. Cu toate acestea, ultimele zvonuri susţin că diva va fi unul dintre membrii juriului ediţiei americane a emisiunii X Factor al cărei start va fi dat în această toamnă.

ARTICOLE SIMILARE

TEORII despre viata, moartea si INVIEREA lui IISUS

Lady GaGa, dependentă de cocaină

realitatea

Madonna, verișoară de-a unsprezecea cu Ellen DeGeneres

realitatea

A venit “barza” la “Nila” si “Cruduta”! De acum incolo vor fi trei in casa!

Natalie Portman îl critică dur pe John Galliano

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Ivri Lider

realitatea

Scrie un comentariu