Home > Fără categorie > A născut Mariah Carey!

A născut Mariah Carey!

Fericire maximă în familia lui Mariah Carey. Diva a adus pe lume doi gemeni, devenind pentru prima oară mamă la 41 de ani. Ziua naşterii micuţilor a coincis cu aniversarea a trei ani de căsătorie cu Nick Cannon.

Carey a născut o fetiţă şi un băieţel pe 1 mai 2011. Conform anunţului făcut imediat după naştere de purtătorul de cuvânt al vedetei, Cindi Berger, prima a venit pe lume fetiţa. Cannon şi Carey au ascultat piesa “We Belong Together” la doar câteva minute după ce micuţii au fost născuţi. Berger a mai adăugat că Mariah şi soţul ei nu au ales încă numele pentru copiii lor.

La câteva ore după fericitul eveniment Nick Cannon a postat pe Twitter un anunţ din care reiese clar starea lui de exaltare: “Soţia mea mi-a făcut un cadou de aniversare a căsniciei pe care nu îl voi putea întrece niciodată!”.

Mariah Carey a declarat în urmă cu ceva vreme că va lua o pauză mai lungă în ceea ce priveşte cariera ei muzicală pentru a-şi putea creşte copiii în linişte. Cu toate acestea, ultimele zvonuri susţin că diva va fi unul dintre membrii juriului ediţiei americane a emisiunii X Factor al cărei start va fi dat în această toamnă.


Comenteaza acest articol

A născut Mariah Carey!

by realitatea   1 min
0