Tabu
lifestyle

Oana Lis şi-a dat soţul afară din casă: «Nu este prima dată când mă înşală»


Weekend-ul trecut, Viorel Lis a fost surprins în dormitor cu o alta femeie. Aventura a fost negată de fostul edil, dar soţia sa nu l-a crezut.

Îndurerată şi revoltată Oana Lis s-a dezlănţuit! A fost revoluţie aseară în casa lor. Ea l-a dat afară pe Viorel Lis chiar în direct. Vizibil nervoasă, vedeta i-a aruncat hainele lui Lis şi i-a dat şi verigheta înapoi: “Acum îmi dau seama de ce nu poartă inelul”.

“Credeam că este singurul bărbat fidel. Credeam că n-o să-şi bată joc de mine niciodată! Nu este prima dată când mă înşală. A mai fost cu mai multe vedete la începutul relaţiei. N-o să mai găsescă o fată ca mine la bine şi la greu”, a spus Oana la Kanal D.

Viorel Lis a ţinut să-şi spună partea sa de adevăr: “Eu am dormit în altă cameră. Nu vreau să mă fac de râs cu toată povestea asta. Am cunoscut-o pe această fată într-un cazino. Am mai întâlnit-o dar nu m-aţi prins. Am urcat la ea pentru a discuta despre afaceri. Eu şi domnişoara ne-am uitat pe nişte acte. Am dormit puţin acolo pentru că mi-a fost rău”.

“Nu-l cred. Nu accept varianta sa. O să plec câteva zile la o prietenă. Îl las să se gândească. Cred că o să divorţez!”, a decis Oana.

ARTICOLE SIMILARE

LOVE STORY: Iris

realitatea

Tatăl lui Lindsay Lohan nu-și va conduce fiica la altar

realitatea

Prințul Harry îi dă papucii lui Paris Hilton

realitatea

Mikhail Baryshnikov dansează la Atena

realitatea

SEX SCANDAL in Columbia la vizita lui Obama!

CEA MAI BOGATA din lume. Castiga 52 milioane $ PE ZI

Scrie un comentariu