Home > Fără categorie > Oana Lis şi-a dat soţul afară din casă: «Nu este prima dată când mă înşală»

Oana Lis şi-a dat soţul afară din casă: «Nu este prima dată când mă înşală»


Weekend-ul trecut, Viorel Lis a fost surprins în dormitor cu o alta femeie. Aventura a fost negată de fostul edil, dar soţia sa nu l-a crezut.

Îndurerată şi revoltată Oana Lis s-a dezlănţuit! A fost revoluţie aseară în casa lor. Ea l-a dat afară pe Viorel Lis chiar în direct. Vizibil nervoasă, vedeta i-a aruncat hainele lui Lis şi i-a dat şi verigheta înapoi: “Acum îmi dau seama de ce nu poartă inelul”.

“Credeam că este singurul bărbat fidel. Credeam că n-o să-şi bată joc de mine niciodată! Nu este prima dată când mă înşală. A mai fost cu mai multe vedete la începutul relaţiei. N-o să mai găsescă o fată ca mine la bine şi la greu”, a spus Oana la Kanal D.

Viorel Lis a ţinut să-şi spună partea sa de adevăr: “Eu am dormit în altă cameră. Nu vreau să mă fac de râs cu toată povestea asta. Am cunoscut-o pe această fată într-un cazino. Am mai întâlnit-o dar nu m-aţi prins. Am urcat la ea pentru a discuta despre afaceri. Eu şi domnişoara ne-am uitat pe nişte acte. Am dormit puţin acolo pentru că mi-a fost rău”.

“Nu-l cred. Nu accept varianta sa. O să plec câteva zile la o prietenă. Îl las să se gândească. Cred că o să divorţez!”, a decis Oana.


Comenteaza acest articol

Oana Lis şi-a dat soţul afară din casă: «Nu este prima dată când mă înşală»

by   1 min
0