Tabu
lifestyle

Sienna Miller, însărcinată în nouă luni, a pozat nud

Sienna Miller a acceptat să renunţe la inhibiţii în numele artei. Fosta iubită a actorului Jude Law a decis să o ia pe urmele actriţei Demi Moore, care a şocat o lume întreagă când a apărut goală şi însărcinată pe coperta revistei Vanity Fair, în urmă cu 22 de ani.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă, Sienna Miller a acceptat să fie muza artistului Jonathan Yeo, care îi este şi prieten, scrie Daily Mail.

Complet goală şi însărcinată în luna a noua, Sienna Miller este pictată în auriu, tabloul urmând să fie expus la Circle Culture Gallery din Berlin.

“Mi-am dorit o imagine care să surprindă corpul uman în cea mai frumoasă ipostază, pentru a se vedea contrastul cu celelalte picturi ce vor fi expuse la Berlin, care reprezintă imagini cu femei ce se supun unor operaţii estetice pentru a se conforma standardelor societăţii actuale. Au trecut 22 de ani de când o Demi Moore însărcinată a provocat stupoare pozând pentru Annie Leibovitz pe coperta revistei Vanitz Fair. De atunci, societatea a devenit aproape insensibilă la expunerea zilnică a oamenilor care se supun operaţiilor chirurgicale. Însă, în acelaşi timp, societatea este încă deranjată de imagini ale maternităţii, iar femei goale însărcinate se văd foarte rar”, a declarat artistul Jonathan Yeo.

ARTICOLE SIMILARE

Delia le-a cerut fotografilor sa nu-i filmeze picioarele, intrucat sunt prea groase!

Cheeky Girls s-au descurcat bine la Oxford

realitatea

Ghici cine a făcut o oprire la benzinărie

realitatea

Asculta SUMMER HITS 2012 numai cu TABU! Voltaj, Vunk, CRBL, Guess Who, Grasu XXL, Alexanda Stan, Smiley

Orlando Bloom se căsătorește cu Miranda Kerr

realitatea

Despre Parteneriatele Gay. Episodul 2

realitatea

Scrie un comentariu