Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Povestea prietenei sinucigase a Mihaelei Radulescu. S-a spanzurat la 29 de ani pentru ca…

Prezenta extrem de activa pe Facebook, Mihaela Radulescu le-a dat, ieri, fanilor sai o veste foarte proasta: o prietena de-a sa, in varsta de numai 29 de ani, s-a sinucis. Aceasta abia se casatorise.

“O prietena s-a sinucis. Habar n-am de ce va spun si voua… Poate pentru ca doare. Cumplit. Poate pentru ca nu inteleg. Poate pentru ca avea 29 de ani…. Iertati-ma, dar pana acum n-am facut decat sa radem impreuna aici si sa ne bucuram, sa ne emotionam frumos…….Daca suntem prieteni cu adevarat, cred ca trebuie sa impartim si durerea….sau macar compasiunea…. Dumnezeu s-o odihneasca in pacea pe care a pierdut-o……….”, a scris Mihaela pe Facebook, precizand ca amica sa se numeste Dana.

Potrivit oamenilor legii, fata s-a spanzurat de tocul usii. Ea suferea de mai mult timp de depresie si isi amenintase de multe ori apropiatii ca vrea sa-si ia viata. Din pacate, si-a dus planul la bun-sfarsit in timp, profitand de faptul ca a fost lasata singura acasa timp de cateva ore.

In ciuda problemelor, pe Facebook, Dana parea o fata extrem de vesela. In toate imaginile, apare cu zambetul de buze si face comentarii haioase. Mai mult, tanara abia se casatorise.

ARTICOLE SIMILARE

5 mituri demontate despre chirurgia estetica

Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare

Andreea Damian

CEA mai frumoasa femeie din lume NUD

realitatea

FLORIN RISTEI, castigator X-Factor Romania, s-a pozat travestit!

Regina Marii Britanii, la 92 de ani. 16 lucruri surprinzătoare despre ea

Andreea Damian

Zilele libere legale care pică în weekend ar putea fi recuperate

Andreea Damian

Scrie un comentariu