Home > Lifestyle > Povestea prietenei sinucigase a Mihaelei Radulescu. S-a spanzurat la 29 de ani pentru ca…

Povestea prietenei sinucigase a Mihaelei Radulescu. S-a spanzurat la 29 de ani pentru ca…

Prezenta extrem de activa pe Facebook, Mihaela Radulescu le-a dat, ieri, fanilor sai o veste foarte proasta: o prietena de-a sa, in varsta de numai 29 de ani, s-a sinucis. Aceasta abia se casatorise.

“O prietena s-a sinucis. Habar n-am de ce va spun si voua… Poate pentru ca doare. Cumplit. Poate pentru ca nu inteleg. Poate pentru ca avea 29 de ani…. Iertati-ma, dar pana acum n-am facut decat sa radem impreuna aici si sa ne bucuram, sa ne emotionam frumos…….Daca suntem prieteni cu adevarat, cred ca trebuie sa impartim si durerea….sau macar compasiunea…. Dumnezeu s-o odihneasca in pacea pe care a pierdut-o……….”, a scris Mihaela pe Facebook, precizand ca amica sa se numeste Dana.

Potrivit oamenilor legii, fata s-a spanzurat de tocul usii. Ea suferea de mai mult timp de depresie si isi amenintase de multe ori apropiatii ca vrea sa-si ia viata. Din pacate, si-a dus planul la bun-sfarsit in timp, profitand de faptul ca a fost lasata singura acasa timp de cateva ore.

In ciuda problemelor, pe Facebook, Dana parea o fata extrem de vesela. In toate imaginile, apare cu zambetul de buze si face comentarii haioase. Mai mult, tanara abia se casatorise.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Povestea prietenei sinucigase a Mihaelei Radulescu. S-a spanzurat la 29 de ani pentru ca…

by   1 min
0