Tabu
LIFESTYLE

Elena Udrea, “pipăită” de naş, la botezul Sofiei Anais

Sâmbătă, Sofia Anais, fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu, a fost botezată de trei dintre cei mai buni prieteni ai Elenei Băsescu şi ai soţului său Bogdan Ionescu: primarul capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, şi managerul Spitalului Universitar din Bucureşti şi soţia acestuia, Cătălin şi Monica Cârstoiu, doctoriţa care a asistat-o la naştere pe fiica preşedintelui.

După o ceremonie religioasă restrânsă, familia şi prietenii cuplului au fost invitaţi la masă, la Vila Lac 2, acolo unde îşi are reşedinţa preşedintele Băsescu.

De la eveniment nu a lipsit nici una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Băsescu, deputata Elena Udrea, care le-a oferit prietenilor săi de pe Facebook câteva imagini “de colecţie”, în care apare alături de primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, în timp ce-i dă lapte din biberon micuţei Sofia.
Un detaliu nu a putut trece însă neobservat: fetiţa EBEI stătea în braţele Elenei Udrea, pe palma naşului Chirtoacă, primarul “uitând” parcă să-şi ia mâna de pe piciorul blondei.

ARTICOLE SIMILARE

Are 51 de ani, dar ARATĂ de 20! O VEDETĂ autohtonă le DĂ CLASĂ DIVELOR din lumea mondenă

Test: Ce spun aceste 4 imagini despre personalitatea ta?

realitatea

S-a hotarat: BANICA o ia de nevasta pe LAVINIA!

realitatea

Mireasa tristă

realitatea

ROMÂNIA, LA STARTUL CELUI MAI SEXY CAMPIONAT!

Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu