Tabu
CULTUREWhat's hot

SHAKIRA o sustine pe SANZIANA la Vocea Romaniei

  • Concurenta din echipa lui Marius Moga, Sanziana Niculae, a ajuns pana in etapa finala a celui de-al treilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”, unde are parte de cel mai frumos sprijin din partea Shakirei. Frumoasa vedetă internațională a postat un mesaj special pentru candidata la marele premiu.

    Cu doar cateva ore inainte de marea finala de la “Vocea Romaniei”, Shakira a publicat pe paginile sale de Facebook si de Twitter un mesaj de sustinere pentru Sanziana Niculae. Cele doua s-au cunoscut la concertul pe care artista l-a sustinut la Bucuresti in urma cu doi ani.

    • Sanziana Niculae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca de 19 ani sa fost remarcata in 2011, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei.

      Faptul ca tanara eleva a lui Moga a ajuns pana in finala sezonului trei al emisiunii “Vocea Romaniei” a ajuns si la urechile Shakirei, care a tinut neaparat sa-i ureze succes romancei: “Toate cele bune prietenei mele Sanziana, in finala Vocea Romaniei! Echipa Moga”, a scris artista pe retelele de socializare, mesaj care a strans rapid zeci de mii de like-uri si sute de comentarii.

      • La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul “Save Me From the Fire” (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii – noul single al Shakirei, noteaza stirileprotv.ro.shakira sinziana

ARTICOLE SIMILARE

Primul european vindecat de EBOLA!

CHA CHA LITIX! Episodul 59. Polițaiul schimbă părul, dar Loganul ba

Andreea Damian

Prin ce dieta a slabit Demis Roussos?

Când se deschide Târgul de Crăciun București 2022. Brad uriaș, patinoar și roată panoramică, în Piaţa Constituţiei

Andreea Damian

Iubire ca-n telenovele! Cu cine se mărită Raluca Sandu!

realitatea

După ce vezi asta, nu o să mai crezi că vedetele arată perfect!

Scrie un comentariu