Home > Lifestyle > Iubire ca-n telenovele! Cu cine se mărită Raluca Sandu!

Iubire ca-n telenovele! Cu cine se mărită Raluca Sandu!

După o primă tentativă eşuată de a deveni o familie, Raluca Sandu (33 de ani) şi Ziv Tetelman (38) îşi fac din nou planuri de căsătorie. Fiica preşedintelui FRF a devenit deja “mamă adoptivă” pentru cei doi copii ai milionarului evreu, David şi Daniel. La rându-i, iubitul său se poartă ca un adevărat tată cu fetiţa ei, Simona.

Raluca Sandu îşi trăieşte ca-n telenovele idila cu milionarul evreu Ziv Tetelman. După ce s-au despărţit, cu scandal, în 2011, atunci când fata preşedintelui FRF a fost atacată verbal de fosta soţie a iubitului său, cei doi s-au împăcat şi-şi programaseră chiar şi nunta, un an mai târziu. Nici atunci nu a fost să fie, ei rupând din nou relaţia şi renunţând la ideea de a forma o familie.
raluca 2
Doar că, potrivit unor apropiaţi, acum ambii sunt decişi să facă pasul cel mare, considerând că nimeni şi nimic nu le mai poate sta în cale. Raluca se poartă ca o mamă adoptivă cu cei doi băieţi ai viitorului său soţ, care, la rându-i, o adoră pe Simona, fetiţa iubitei sale, pe care, de altfel, intenţionează să o şi adopte. Raluca, Ziv şi copiii lor petrec foarte mult timp împreună şi se comportă deja ca o familie. După cum se ştie, atât Raluca, precum şi Ziv au mai “bifat” o căsătorie. Românca a mai fost măritată cu americanul Todd Medina, iar Ziv – cu Daiana Voicu.

Articole asemanatoare
EXOD! Inca o vedeta din Romania se muta la Monte Carlo
JENNIFER ANISTON, mireasa la 45 de ani!
Veste-BOMBĂ în showbiz! Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au dat deja invitaţii la nunta lor!
Andreea Marin, dezvaluiri incendiare: “Vreau sa fac pasul urmator in relatia cu Tuncay!”

Comenteaza acest articol

Iubire ca-n telenovele! Cu cine se mărită Raluca Sandu!

by realitatea   1 min
0