Tabu
CULTURESlider

Agenda de concerte în 2021

Mulți artiști celebri precum Celine Dion, Judas Priest sau Hollywood Vampires, au fost nevoiți să-și reprogrameze spectacolele din cauza pandemiei de coronavirus. Ei sunt aşteptaţi să concerteze anul acesta la Bucureşti sau Cluj-Napoca.

IANUARIE

În prima lună a anului sunt programate, începând cu 21 ianuarie, o serie de show-uri la Hard Rock Cafe. Chiar în ziua de 21 ianuarie sunt aşteptaţi rockerii de la Celelalte Cuvinte, apoi, pe 22 ianuarie, Timpuri Noi.

Trupa The Mono Jacks este aşteptată să concerteze pe 27 ianuarie, după ce show-ul iniţial era programat pentru 12 martie 2020. La 28 ianuarie vor urca pe scenă Dan Teodorescu şi trupa Taxi pentru un concert ce fusese programat iniţial pentru 7 mai 2020. Pe 29 ianuarie, Mihai Mărgineanu va reveni, alături de trupa sa, la Hard Rock Cafe.

FEBRUARIE

Luna februarie va fi deschisă de Smiley cu un show care va avea loc pe 3 februarie, tot la Hard Rock Cafe. Pe 5 februarie, în acelaşi spaţiu, este aşteptată trupa Bosquito cu cele mai îndrăgite piese ale lor.

Celebrul duo italian Al Bano şi Romina Power revine la Sala Palatului din Bucureşti pe 19 februarie pentru un concert programat iniţial pentru 26 mai anul trecut.

Toto Cutugno va urca din nou pe scena Sălii Palatului pe 27 februarie.

Tot la Sala Palatului, pe 28 februarie, este programat şi concertul aniversar al celebrilor Boney M. Concertul a fost programat iniţial pentru 8 martie 2020, reprogramat apoi pentru 20 septembrie 2020 şi, pentru a treia oară, în februarie anul acesta. Trupa ar urma să sărbătorească 45 de ani de activitate, cu cele mai cunoscute piese din discografie.

MARTIE

Cele mai îndrăgite piese ale trupei Compact ar urma să fie ascultate pe 17 martie, la Circul Metropolitan Bucureşti, în show-ul „Trupa de vis”, reprogramat din 4 noiembrie 2020.

Concertul Cristi Minculescu & Valter & Boro va avea loc, la Sala Palatului, pe 21 martie 2021. Spectacolul fusese programat pe 28 aprilie 2020 pentru a marca împlinirea a 40 de ani de când cei trei artişti şi-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei naţiuni – „IRIS”.

APRILIE

Orchestra „Lăutarii Bucureştiului” va urca pe scena Sălii Palatului într-un eveniment ce a fost reprogramat pentru data de 2 aprilie.

Trupa Pink Martini va fi prezentă la Bucureşti pe 11 şi 12 aprilie, pentru două spectacole. Trupa americană de muzică instrumentală va concerta pe 11 aprilie la Fratelli Studios, concert reprogramat din 31 martie 2020, iar pe 12 aprilie vor putea fi văzuţi la Sala Palatului într-un show ce era programat iniţial să aibă loc pe 30 martie 2020.

MAI

Avishai Cohen revine în România pe 10 mai, la Sala Palatului. Alături de el, pe scenă vor urca pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan şi toboşarul israelian Noam David. Contrabasistul israelian îşi va prezenta cea mai recentă apariţie discografică, albumul „Arvoles”, apărut în 2019.

Cargo aniversează 35 (36) de ani de la înfiinţare printr-un concert ce va avea loc pe 21 mai la Arenele Romane.

Concertul Fuego – Simfonic a fost reprogramat tot pentru data de 21 mai 2021, şi tot la Sala Palatului.

Pe 23 mai, la Sala Palatului, va urca pe scenă artistul italian Zucchero. Evenimentul, reprogramat din 28 iunie 2020, face parte din turneul de promovare a celui mai recent album – „D.O.C.”.

Tot pe scena Sălii Palatului va urca şi Elena Gheorghe, pe 24 mai, cu show-ul de muzică armânească „Armâna mea”. Iniţial, concertul trebuia să aibă loc în 2020.

IUNIE

Trupa de gypsy punk Gogol Bordello va concerta pe 30 iunie 2021 la Arenele Romane din Bucureşti.

IULIE

Il Volo, cel mai cunoscut trio italian, vizitează pentru prima dată România, pe 8 iulie, în cadrul unui concert ce va avea loc la Sala Palatului. Evenimentul, programat iniţial pe 15 iulie 2020, face parte din turneul mondial „The Best of 10 Years”.

Judas Priest ar urma să revină la Bucureşti pe 20 iulie, la Arenele Romane, un concert programat iniţial pentru 21 iulie 2020. „Amalgama” din Rusia rămân invitaţii speciali ai serii.

Cel mai aşteptat concert al anului 2020, cel al lui Celine Dion, este programat pentru 25 iulie, pe Arena Naţională din Capitală. Show-ul din cadrul turneului „Courage World Tour” este o reprogramare a celui anunţat iniţial pentru 29 iulie 2020.

AUGUST

Grupul format de Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry – „Hollywood Vampires” – revine la Bucureşti pe 31 august, în cadrul unui concert ce va avea loc la Romexpo.

SEPTEMBRIE

Concertul trupei de progressive death metal Opeth din 19 martie de la Bucureşti a fost reprogramat pentru 24 septembrie, la Arenele Romane. Show-ul face parte din turneul european „Opeth 2021 – In Cauda Veneum”.

Richard Clayderman revine în România pentru două concerte – „La Belle Epoque”, programate pe 28 şi 29 septembrie. Evenimentele, reprogramate din cauza pandemiei, vor avea loc la Ateneul Român.

OCTOMBRIE

În luna octombrie, violonistul german David Garrett revine în România pentru două concerte care fac parte din turneul mondial „Unlimited Live”, pe 26 octombrie, la Sala Palatului, şi pe 29 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată soția vestitului medic Adrian Marinescu. Emma e complimentată mereu pentru frumusețea sa

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

realitatea

La film, avanpremiera lunii aprilie

realitatea

Scriitoarea israeliană Zeruya Shalev – premiul Jan Michalski pentru Literatură 2019

realitatea

Scrie un comentariu