Tabu
Image default
lifestyle

ANGELA GHEORGHIU a fost parasita pentru alta soprana, care-i seamana leit! FOTO

Nici nu s-a anuntat bine divortul, ca sotul Angelei Gheorghiu isi reface viata alaturi de o poloneza, o relatie despre care apropiatii par sa stie.
Soprana a acordat un interviu agentiei de presa Mediafax in care spunea: “Intru în noul an cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum”.
Roberto Alagna pare insa sa nu piarda timpul deloc. Acesta si-ar fi refacut viata alaturi de o soprana poloneza, care seamana izbitor cu Angela Gheorghiu. Aleksandra Kurzak este numele sopranei alaturi de care Alagna ar fi hotarat sa-si continuie viata. Aceasta a postat o poza pe pagina de Facebook alaturi de celebrul tenor, iar felicitarile pentru presupusul nou cuplu nu au intarziat sa apara. Prietenii si fanii nu au contenit sa le ureze o viata frumoasa, fericire si iubire.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

Rihanna, regina junglei

ALEX VELEA si ANTONIA doua nopti la hotel la Iasi!

Britney Spears și-a expus părțile intime în concert

realitatea

KIM KARDASHIAN (nu) se marita cu KANYE WEST?

Nominalizările la Zmeura de Aur

realitatea

3 comentarii

iulia mihai 25 February 2013 at 17:17

E trist ceea ce se întâmplă.Iar alegerea lui Roberto- făcută cu destul timp înaintea anunţului Angelei că va divorţa-e cel puţin stranie..Am citit pe site-ul de muzică clasică Intermezzo, că această Alexandra Kurzak a fost, până în octombrie 2012, amanta oficială a unui ministru polonez al culturii, una şi aceeaşi persoană cu actualul manager al Operei Naţionale din Varşovia ( 61 de ani)…Ciudată alegere….

Răspunde
cosmin popa 25 February 2013 at 17:31

Cel mai ciudat e de fapt, rapiditatea cu care s-a schimbat toata situatia lor. In august erau inca impreuna, intr-o vacanta pe o plaja din Franta. Nu cred ca locul Angelei Gheorghiu, alaturi de Roberto Alagna, va putea fi luat vreodata de cineva, nici chiar de catre aceasta iubareata dar palida soprana poloneza !

Răspunde
ramona 21 March 2013 at 10:12

Probabil, sunt polite platite , cine stie ?Sunt insa convinsa ca ei doi, Angela si Roberto, vor ramane impreuna pana la adanci batraneti!Cu micile lor perioade de razvratiri.Chiar si in cayul unui eventual divort, legatura dintre ei este mult prea mare ca sa poata fi distrusa atat de usor.Vom vedea.

Răspunde

Scrie un comentariu