Home > Lifestyle > Stiri > ANGELA GHEORGHIU a fost parasita pentru alta soprana, care-i seamana leit! FOTO

ANGELA GHEORGHIU a fost parasita pentru alta soprana, care-i seamana leit! FOTO

Nici nu s-a anuntat bine divortul, ca sotul Angelei Gheorghiu isi reface viata alaturi de o poloneza, o relatie despre care apropiatii par sa stie.
Soprana a acordat un interviu agentiei de presa Mediafax in care spunea: “Intru în noul an cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum”.
Roberto Alagna pare insa sa nu piarda timpul deloc. Acesta si-ar fi refacut viata alaturi de o soprana poloneza, care seamana izbitor cu Angela Gheorghiu. Aleksandra Kurzak este numele sopranei alaturi de care Alagna ar fi hotarat sa-si continuie viata. Aceasta a postat o poza pe pagina de Facebook alaturi de celebrul tenor, iar felicitarile pentru presupusul nou cuplu nu au intarziat sa apara. Prietenii si fanii nu au contenit sa le ureze o viata frumoasa, fericire si iubire.
Articole asemanatoare
ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM
ANGELA GHEORGHIU – sarut pasional cu noul partener de scena! Motivul divortului de FOSTUL SOT
O nouă transmisiune în direct la Opera Naţională Bucureşti: „Faust”cu Roberto Alagna, montare a Operei Naţionale din Paris

3 Responses

  1. iulia mihai

    E trist ceea ce se întâmplă.Iar alegerea lui Roberto- făcută cu destul timp înaintea anunţului Angelei că va divorţa-e cel puţin stranie..Am citit pe site-ul de muzică clasică Intermezzo, că această Alexandra Kurzak a fost, până în octombrie 2012, amanta oficială a unui ministru polonez al culturii, una şi aceeaşi persoană cu actualul manager al Operei Naţionale din Varşovia ( 61 de ani)…Ciudată alegere….

  2. cosmin popa

    Cel mai ciudat e de fapt, rapiditatea cu care s-a schimbat toata situatia lor. In august erau inca impreuna, intr-o vacanta pe o plaja din Franta. Nu cred ca locul Angelei Gheorghiu, alaturi de Roberto Alagna, va putea fi luat vreodata de cineva, nici chiar de catre aceasta iubareata dar palida soprana poloneza !

  3. ramona

    Probabil, sunt polite platite , cine stie ?Sunt insa convinsa ca ei doi, Angela si Roberto, vor ramane impreuna pana la adanci batraneti!Cu micile lor perioade de razvratiri.Chiar si in cayul unui eventual divort, legatura dintre ei este mult prea mare ca sa poata fi distrusa atat de usor.Vom vedea.

Comenteaza acest articol

ANGELA GHEORGHIU a fost parasita pentru alta soprana, care-i seamana leit! FOTO

by   1 min
3