Tabu
lifestyle

ANGELA GHEORGHIU a fost parasita pentru alta soprana, care-i seamana leit! FOTO

Nici nu s-a anuntat bine divortul, ca sotul Angelei Gheorghiu isi reface viata alaturi de o poloneza, o relatie despre care apropiatii par sa stie.
Soprana a acordat un interviu agentiei de presa Mediafax in care spunea: “Intru în noul an cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum”.
Roberto Alagna pare insa sa nu piarda timpul deloc. Acesta si-ar fi refacut viata alaturi de o soprana poloneza, care seamana izbitor cu Angela Gheorghiu. Aleksandra Kurzak este numele sopranei alaturi de care Alagna ar fi hotarat sa-si continuie viata. Aceasta a postat o poza pe pagina de Facebook alaturi de celebrul tenor, iar felicitarile pentru presupusul nou cuplu nu au intarziat sa apara. Prietenii si fanii nu au contenit sa le ureze o viata frumoasa, fericire si iubire.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears – ucigașa lesbiană

realitatea

MADALINA GHENEA trece la Gerard Butler? FOTO

Shakesqueer, teme gay în opera lui Shakespeare

realitatea

Moș Nicolae vine la MTR

realitatea

CULINAR TABU: Merengue cu frișcă și fructe

realitatea

CATI BANI castiga vedetele din divorturi: Gabi Cristea, Andreea Marin, Bahmu, Zavo

3 comentarii

Scrie un comentariu