Home > Agenda > stiri > Clint Eastwood renunță la actorie

Clint Eastwood renunță la actorie

Starul american Clint Eastwood renunță la actorie, după o carieră de cinci decenii, dar va continua să regizeze filme.

Eastwood, în vârstă de 78 de ani, a declarat că rolul din filmul "Gran Torino", care va fi lansat în februarie 2009, este ultimul din cariera sa de actor, însă a subliniat că nu plănuiește să renunțe și la meseria de regizor. Rolul lui Eastwood în "Gran Torino", film pe care îl și regizează, este al unui veteran de război rasist.

"Întotdeauna vrem să renunțăm cât încă mai avem succes. Nu vreau sa ajung ca un luptător care stă prea mult în ring", își explică Eastwood decizia.

Citește articolul întreg pe romantica.ro

Articole asemanatoare
După 8 ani vom vedea în sfârșit filmul Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury
Hotel Transylvania 3: Vacanța de vară este pe primul loc în top debut Box Office
A quiet place – un film de groază (mai ales) despre comportamentul reproductiv
Recenzie: The Mercy – un film despre tristețea care te scufundă

Loading...

3 Responses

  1. supik

    Ce ma amuza e ca .. daca va iesi un asa conducator, nu ar reusi sa-si indeplineasca fanteziile. ce te faci daca un om este .. sa zicem.. gay.. ungur.. protestant? In care “cartier special” va trai? :)) Oricum, timpurile se schimba, mergem catre toleranta si acceptare.

  2. Emil

    Tocmai ca devine din ce in ce mai greu sa distingi dupa imbracaminte cine nu e gay in Romania.Nu cred ca strainii mai au ce prospetime sa gaseasca la noi deoarece sexul incepe sa se faca la varste din ce in ce mai mici si deja la 16 ani tinerii au cunoscut deja totul despre sex si deja sunt plictisiti. In romanul lui Bruce Berenson pe care l-am citit de curand “Romanul” oricum despre
    perioada 1995 o cotez eu era previzibil unde se va ajunge.Cum se face ca toate profilurile de pe site-urile de gen 90% sunt versatili.

Comenteaza acest articol

Clint Eastwood renunță la actorie

by realitatea   <1 min
3