Home > Lifestyle > ANTONIA – 3 zile cu sotul in Italia! VELEA nu era prin zona!

ANTONIA – 3 zile cu sotul in Italia! VELEA nu era prin zona!

S-ar fi putut crede ca relatia semi-asumata dintre Antonia si Alex Velea ar fi facut-o imposibila pe cea a artistei cu Vincenzo, sotul ei. Insa lucrurile sunt departe de a fi asa…
Recent, cei doi au reusit performanta de a petrece trei zile minunate impreuna, fara certuri sau incidente. Mai exact, la finele lui august, Antonia si sotul ei au plecat impreuna in Italia si, potrivit surselor noastre, ar fi impartit aceeasi casa.Ocazia a fost aniversarea fiicei lor care traieste intr-o localitate de langa Napoli, la malul marii, impreuna cu familia din partea tatalui – conform www.cancan.ro.
Deplasarea a fost facuta in cel mai discret mod posibil si prea putini au fost cei care au stiut ca drumul Antoniei s-a oprit tocmai in casa bunicii lui Vincenzo si nu la vreun concert printr-un alt colt al lumii.
Interesant este ca, ori de dragul fetitei lor, ori ca asa a fost sa fie, cei doi s-ar fi inteles de minune si s-ar fi distrat pe cinste unul in compania celuilalt, asta in timp ce Velea isi vedea de treburile lui in Romania. Petrecerea Mayei a fost atent organizata, dupa gustul fetitei. Sarbatorita a avut un tort cu figurine “Barbie”, cu patru etaje.


Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

ANTONIA – 3 zile cu sotul in Italia! VELEA nu era prin zona!

by realitatea   1 min
1