Tabu
LIFESTYLE

ANTONIA – 3 zile cu sotul in Italia! VELEA nu era prin zona!

S-ar fi putut crede ca relatia semi-asumata dintre Antonia si Alex Velea ar fi facut-o imposibila pe cea a artistei cu Vincenzo, sotul ei. Insa lucrurile sunt departe de a fi asa…
Recent, cei doi au reusit performanta de a petrece trei zile minunate impreuna, fara certuri sau incidente. Mai exact, la finele lui august, Antonia si sotul ei au plecat impreuna in Italia si, potrivit surselor noastre, ar fi impartit aceeasi casa.Ocazia a fost aniversarea fiicei lor care traieste intr-o localitate de langa Napoli, la malul marii, impreuna cu familia din partea tatalui – conform www.cancan.ro.
Deplasarea a fost facuta in cel mai discret mod posibil si prea putini au fost cei care au stiut ca drumul Antoniei s-a oprit tocmai in casa bunicii lui Vincenzo si nu la vreun concert printr-un alt colt al lumii.
Interesant este ca, ori de dragul fetitei lor, ori ca asa a fost sa fie, cei doi s-ar fi inteles de minune si s-ar fi distrat pe cinste unul in compania celuilalt, asta in timp ce Velea isi vedea de treburile lui in Romania. Petrecerea Mayei a fost atent organizata, dupa gustul fetitei. Sarbatorita a avut un tort cu figurine “Barbie”, cu patru etaje.

ARTICOLE SIMILARE

Știința din spatele unor cadouri bune și speciale pe care să le oferi de Crăciun

realitatea

Mireasa tristă

realitatea

Andreea Esca si sotul ei au pierderi URIASE cu firma lor de produse cosmetice!

O vedeta TV din Romania a nascut in secret! Este una dintre cele mai frumoase blonde de la noi!

Tendința Hygge | Inspirații decorative pentru un interior confortabil

Andreea Damian

Cum arata bradul de Craciun al Iuliei Albu!

1 comentariu

Scrie un comentariu