Tabu
LIFESTYLE

Cum va fi vremea în prima luna de vară din 2024

Iunie aduce temperaturi ridicate și ploi rare în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru prima lună de vară din 2024.

Săptămâna 3 – 10 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări, îndeosebi în regiunile sudice și estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în sudul, estul și centrul teritoriului și excedentar în rest.

Săptămâna 10 – 17 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste normele climatologice specifice acestei săptămâni în toată țara, mai ales în regiunile sudice și estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 17 – 24 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice ale perioadei la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în majoritatea regiunilor. 

Săptămâna 24 iunie – 1 iulie 2024

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific pentru această perioadă în jumătatea de est a teritoriului și ușor deficitar în rest.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Focile dotate cu antene au ajutat oamenii de ştiinţă să dezlege un mister în Antarctica

Andreea Damian

Designul interior în 2021 ⎪15 tendințe esențiale

Ciocîrlan

O singură țigară ne poate afecta grav sanatatea

realitatea

Monica Anghel, DE NERECUNOSCUT fără machiaj!

ANDREEA MARIN si iubitul turc – salt in gol! FOTO! CUI ii fac in ciuda?

Drama Flaviei Apostol: a ajuns sa cantareasca 38 de kilograme la 1,72 m!

Scrie un comentariu