Tabu
CULTURE

Weekend plin de evenimente în București

Bucureștenii se vor putea bucura de o mulțime de evenimente distractive în acest sfârșit de săptămână.

Slow Coffee Festival

În acest weekend se desfășoară cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Slow Coffee Festival. Festivalul este o celebrare a cafelei și are loc la Galeriile SENAT din cadrul Combinatului Fondului Plastic (Str. Băiculești Nr. 29), iar intrarea este gratuită.

  • Mai multe detalii AICI.

Bazaar pe Victoriei

Bazaar pe Victoriei revine în acest weekend în București. Pe 1 și 2 iunie, doritori își vor putea petrece timpul într-un cadru relaxant, descoperind produse unice, aduse de comercianții locali.

  • Mai multe detalii AICI.

Amzei Block Party

În perioada 1 – 2 iunie, piațeta din fața Casei Mița Biciclista devine pietonală. Aici va avea loc Amzei Block Party, unde bucureștenii sunt invitați la ateliere de grădinărit, concerte și afterparty.

  • Programul poate fi văzut AICI.

1uniFEST în Parcul IOR

De Ziua Copilului, are loc evenimentul „1uniFEST” în Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei. Doritorii sunt invitați să participe la activitățile organizate pentru întreaga familie. 1uniFEST se desfășoară între orele 09:00 – 20:00 și aduce jocuri, muzică, dans, teatru, magie, film etc.

  • Mai multe detalii AICI.

Pimbări cu „Tramvaiul Cofetărie”

Sâmbătă, 1 iunie, STB anunță că se organizează „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești. De ziua lor, copiii se vor plimba prin oraș cu un tramvai de epocă.

Îmbarcarea în „Tramvaiul Cofetărie” urmează să aibă loc din Depoul Dudești, traseul urmat fiind următorul: Depoul Dudești – Șura Mare – Depoul Dudești.
  • Mai multe informații AICI.

„Ziua Porților Deschise” în hangarul companiei Tarom

TAROM a pregătit surprize pentru cei mici. Cu ocazia zilei de 1 iunie, se organizează „Ziua Porților Deschise” în hangarul companiei și bilete gratuite pentru copii. Cei mici vor putea vizita una dintre aeronavele, putând să intre și în cabina pilotului.

  • Mai multe informații AICI.

Petrecere în curtea Muzeului Antipa

De Ziua Copilului, cei mici sunt invitați la o petrecere în curtea Muzeului Antipa. Între orele 10:00 – 17:00, copiii vor participa la activități cu animatori, ateliere de creație, ateliere de șah sau robotică. Vor exista și zone cu dans și muzică, unde micii bucureșteni vor putea picta.

În plus, aceștia vor putea vizita gratuit expoziția permanentă.

Expoziții și spectacole educative la MINA

În zilele de 1 și 2 iunie, MINA invită publicul să participe la un program artistic dedicat copiilor și părinților. De ziua lor, copiii vor beneficia de oferte speciale la cumpărarea biletelor, în limita locurilor disponibile.

  • Mai multe despre program AICI.

Vizite în „Universul lui Salvador Dali”

Sâmbătă, 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, micii vizitatori beneficiează de o ofertă specială: au acces gratuit în cadrul expoziției „Universul lui Salvador Dali” de la Hanul Gabroveni.

  • Informații despre expoziție și bilete AICI.

Zilele Vecinilor în Cișmigiu

„Zilele Vecinilor”, evenimentul pentru toate vârstele, invită bucureștenii la distacție de 1 iunie, în intervalul orar 11:00 – 17:00. Participanții sunt îndemnați să ia parte la activitățile distractive de pe Strada Ion Brezoianu Nr. 47 – 49. Cei prezenți se pot bucura de jocuri și activități pentru toate vârstele.

  • Mai multe detalii AICI.

West Side Flower Fest

În perioada 31 mai – 2 iunie, are loc West Side Flower Fest, cel mai mare festival dedicat florilor. Evenimentul se va desfășura în Parcul Drumul Taberei și, pe parcursul a trei zile, locuitorii Capitalei pot admira flori de toate felurile și aranjamente impresionante.

  • Programul poate fi văzut AICI.

„Străzi Deschise” în weekend

Revine evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”. Bucureștenii sunt invitați pe Calea Victoriei, care va fi transformată într-o scenă deschisă. Doritorii vor avea parte de muzică, teatru, ateliere și multe alte activități.

Porți deschise, de 1 iunie, la Camera Deputaților

Camera Deputaţilor va organiza evenimentul „Porţi deschise” de 1 iunie. Copiii vor putea vizita Palatul Parlamentului, vor participa la competiţii de tenis de câmp la Baza sportivă Ion Raţiu şi la activităţi în zona de parcare. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi amenajată şi o zonă de food court.

Accesul în incinta Palatului Parlamentului se va face pe 1 iunie, între orele 10:00 şi 17:00, iar vizitatorii vor avea ocazia să vadă mai multe săli, printre care sala de plen, cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, sala Biroului permanent, Galeria presei, Galeria de onoare.

Camera Deputaţilor va putea fi vizitată gratuit de copii şi de însoţitorii acestora.

Senatul copiilor, o nouă ediție, de 1 iunie

Senatul îşi deschide pe 1 iunie porţile pentru o nouă ediţie a „Senatului Copiilor”, care va avea loc între orele 10,00 şi 17,00. Printre atracţii se numără şi vizitarea sălii de plen şi a biroului preşedintelui Senatului.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Istituto Italiano di Cultura Bucarest ⎥ Proiecție de film online

Ciocîrlan

Stiai ce anume ne provoaca rasul?

realitatea

C&A a lansat colectia de iarna pentru barbati

Prima țară care a interzis cremele de soare care dăunează coralilor

Andreea Damian

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

Beatles a încercat să facă un film după cartea lui Tolkien – acum Peter Jackson face un film despre trupă

realitatea

Scrie un comentariu