Home > Agenda > Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

Amy Winehouse, al cărei impact asupra muzicii, stilului și culturii a fost enorm, va fi subiectul unei expoziții la Muzeul Grammy din L.A. timp de patru luni, începând cu luna ianuarie a anului 2020.

„Dincolo de negru – Stilul lui Amy Winehouse” va putea fi vizionat în centrul orașului Los Angeles, în perioada 17 ianuarie – 13 aprilie 2020. Expoziția va prezenta versuri scrise de mână ale artistei, notări în jurnal, outfit-uri, filmări personale care nu au mai fost prezentate anterior și cele șase trofee Grammy ale artistei. Unele dintre elementele expuse la Muzeul Grammy vor fi scoase la finalul expoziției la licitație pentru a strânge bani pentru Fundația Amy Winehouse, o organizație de caritate organizată de familia ei pentru a combate abuzul de substanțe în rândul tinerilor. Licitația va avea loc în noiembrie 2021.

Cele mai multe dintre premiile Grammy pentru Amy Winehouse au ost primite în 2008, când a câștigat premiul atât pentru album cât și pentru cântecul anului pentru „Rehab”, precum și pentru cel mai bun artist. De asemenea, a fost onorată postum după moartea sa – în urma intoxicațiilor cu alcool în 2011, la doar 27 de ani. Winehouse a devenit o vedetă pop importantă în America, dar a fost considerată și mai puternică și celebră în Anglia natală, unde „Back to Black” rămâne unul dintre cele mai vândute albume. din istoria Regatului Unit.

Articole asemanatoare
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra
amy winehouse
Amy Winehouse, piesă nouă, la aproape 9 ani de la moartea ei
Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena
Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

Comenteaza acest articol

Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

by realitatea   1 min
0