Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

Amy Winehouse, al cărei impact asupra muzicii, stilului și culturii a fost enorm, va fi subiectul unei expoziții la Muzeul Grammy din L.A. timp de patru luni, începând cu luna ianuarie a anului 2020.

„Dincolo de negru – Stilul lui Amy Winehouse” va putea fi vizionat în centrul orașului Los Angeles, în perioada 17 ianuarie – 13 aprilie 2020. Expoziția va prezenta versuri scrise de mână ale artistei, notări în jurnal, outfit-uri, filmări personale care nu au mai fost prezentate anterior și cele șase trofee Grammy ale artistei. Unele dintre elementele expuse la Muzeul Grammy vor fi scoase la finalul expoziției la licitație pentru a strânge bani pentru Fundația Amy Winehouse, o organizație de caritate organizată de familia ei pentru a combate abuzul de substanțe în rândul tinerilor. Licitația va avea loc în noiembrie 2021.

Cele mai multe dintre premiile Grammy pentru Amy Winehouse au ost primite în 2008, când a câștigat premiul atât pentru album cât și pentru cântecul anului pentru „Rehab”, precum și pentru cel mai bun artist. De asemenea, a fost onorată postum după moartea sa – în urma intoxicațiilor cu alcool în 2011, la doar 27 de ani. Winehouse a devenit o vedetă pop importantă în America, dar a fost considerată și mai puternică și celebră în Anglia natală, unde „Back to Black” rămâne unul dintre cele mai vândute albume. din istoria Regatului Unit.

ARTICOLE SIMILARE

Bjork canta pentru o cauza eco

realitatea

Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

Andreea Damian

Afla cum iti poti face buze ombre!

realitatea

Când revine Gina Pistol pe micile ecrane? Soția lui Smiley a făcut anunțul

Andreea Damian

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Andreea Damian

SF ILIE, traditii si obiceiuri

realitatea

Scrie un comentariu