Tabu
PEOPLESlider

Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu în scandalul cu filmulețul „interzis”

Cu ocazia lansării celui de-al doilea volum al trilogiei „Istoriile unui vehement”, scris în perioada pandemiei, Irinel Columbeanu a povestit cum a fost șantajat de chelnerul care a filmat partida de amor dintre el și Monica Gabor, pe furiș, pe gaura cheii.

Se pare că bărbatul i-a dezvăluit lui Irinel că a filmat partida de sex oral dintre cei doi și a început ulterior să îl șantajeze, cerându-i 3000 de euro pe video-ul respectiv.

Columbeanu a refuzat atunci să fie șantajat și să plătească suma, iar filmulețul în cauză a apărut peste un an în toată presa. Acesta i-ar fi spus Monicăi că dacă va apărea în presă fimulețul, cariera ei va înfori „așa cum nu a mai văzut”. Astfel, Irinel știa că la un moment dat video-ul va apărea în presă și a fost de acord, practic, din dorința de publicitate pentru partenera lui.

„Luăm decizia înțeleaptă. Nu are ce să se întâmple dacă nu cedăm acestui șantaj ordinar.
În cel mai rău caz, nu se întâmplă nimic, băiatul rămâne cu înregistrarea și se mai uită din când în când la ea. În cel mai bun caz, o reuși el vreodată s-o vândă presei, care o să ne întrebe dacă e adevărat înainte să i-o achite amărâtului ăstuia.

Dacă până atunci nu reușesc chiar să i-o fure, ca să judece în funcție de reacția noastră dacă să i-o achite sau nu (proști am fi de le-om răspunde ceva). (..) Noi o să negăm și uite așa se naște controversa care va crea un curent ascensional al carierei tale cum n-ai mai văzut. Și culmea, totul pe banii lor, că cineva tot trebuie să îl plătească pe chelner ca să le dea imaginile”, se arată într-un pasaj din carte.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a declarat Irinel, recent, despre întreg scandalul din restaurantul chinezesc.

ARTICOLE SIMILARE

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. FOTO într-un overall mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă

Andreea Damian

Fenomenul Squid Game

Andreea Damian

Specialiștii recomandă să mergi mai des la mare iar motivul te va surprinde

Andreea Damian

Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă

Andreea Damian

Cum arată Nicoleta Luciu, la 40 de ani, după ce s-a retras din showbiz. A rămas dependentă de tratamentele de frumusețe

Andreea Damian

O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Andreea Damian

Scrie un comentariu