Tabu
PEOPLESlider

Povestea tiarei pe care Camilla Parker o va purta la încoronarea prințului Charles

Când va veni timpul, iar Charles va fi noul rege al Angliei, Camilla va avea onoarea de a purta o coroană istorică la încoronarea acestuia, cea care i-a aparţinut reginei-mame Elisabeta, soţia Regelui George al VI-lea.

Este vorba despre o coroană cu 2.800 de diamante încrustate în platină, printre acestea aflându-se şi diamantul Koh-i-Noor (în traducere Muntele Luminii), de 105,6 carate, unul dintre cele mai mari diamante din lume, primit cadou de către legendara Regină Victoria.

Surse din Palat au dezvăluit că în ziua încoronării Prințului Charles, Camilla va primi coroana Reginei Mame – care era cunoscută și sub numele de Regina Consort. A purtat-o și regele George al VI-lea la încoronarea din 1937, deși inițial a aparținut Reginei Victoria, care a fost dăruită în 1856 de sultanul Turciei pentru a-și arăta sprijinul în timpul războiului din Crimeea.

Ducesa de Cornwall poartă şi inelul cu diamante care i-a aparţinut bunicii lui Charles, cu un diamant mare, central, flancat de altele mai mici.

Bunica lui Charles a murit cu doar trei ani înainte de logodna lui Charles cu Camilla, în 2002, la incredibila vârstă de 101 ani. Inelul cu diamante imense, încrustate în platină, a fost văzut în repetate rânduri pe mâna bunicii lui Charles, iar faptul că acesta a ales bijuteria pentru a o cere de soţie pe Camilla arată că bunica lui a ajuns să fie de acord cu alegerea lui Charles.

ARTICOLE SIMILARE

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Bebe Rexha, în premieră în România! Unde va cânta

Andreea Damian

Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai

Andreea Damian

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit. Babs a confirmat separarea

Andreea Damian

Bătaie de joc pe bani publici! Cum arată spaţiile de joacă din sectorul 5 după „reabilitarea” de 54 mil. €

Andreea Damian

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Andreea Damian

Scrie un comentariu