Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Raicu, criticată după ce mama ei a făcut coronavirus

Fostul model și vedetă de televiziune a ieșit în spațiul public și a povestit într-un filmuleț și a scris pe rețelele de socializare prin ce a trecut. Andreea Raicu a povestit că mama ei s-a infectat cu coronavirus. Imediat au început comentariile negative și chiar a fost întrebată cu cât a fost plătită să declare că mama ei e bolnavă.

“Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile – la fel ca acest virus. Știu că acest mesaj va atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș.

andreea raicu si mama ei

Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile. Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, a scris vedeta pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Cele 5 sfaturi dietetice pe care să nu le urmezi atunci când vrei să slăbești

Andreea Damian

De ce persoanele cu ochi căprui sunt mai afectate de depresia de iarnă

Andreea Damian

Top 7 trenduri in manichiura pentru vara 2016

realitatea

Reverse eyeliner | Tendința de machiaj pe care toate femeile doresc s-o adopte în acest sezon

Andreea Damian

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Andreea Damian

Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Dezvăluirea făcută de cântăreață

Andreea Damian

Scrie un comentariu