Tabu
PEOPLE Slider

Andreea Raicu, criticată după ce mama ei a făcut coronavirus

Andreea-Raicu

Fostul model și vedetă de televiziune a ieșit în spațiul public și a povestit într-un filmuleț și a scris pe rețelele de socializare prin ce a trecut. Andreea Raicu a povestit că mama ei s-a infectat cu coronavirus. Imediat au început comentariile negative și chiar a fost întrebată cu cât a fost plătită să declare că mama ei e bolnavă.

“Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile – la fel ca acest virus. Știu că acest mesaj va atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș.

andreea raicu si mama ei

Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile. Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, a scris vedeta pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Statul european unde femeile cu sâni mici au, de fapt, un defect fizic

Andreea Damian

Ce aniversare a avut în familie Ioana Ginghină

Tabu Tabu

Scoala romaneasca si lipsa placerii de invatare

realitatea

Hailey Bieber, rochia de mireasă de „vis” pe care a purtat-o în ziua nunții

Andreea Damian

Cum a reușit să se mențină în formă Vladimir Drăghia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu