Tabu

Barmaniada 2011 desemneaza BARMANUL ANULUI

Cea mai importanta competitie de Barmani din Romania, BARMANIADA 2011, isi va desemna marti castigatorii, după ce le va lansa  o ultima provocare: etapa de Working Flair & Exhibition. Marti, 13 decembrie, ora 20.00 in Tonka Soul Café este timpul ca cei mai talentati maestrii de flair sa-si demonstreze creativitatea si profesionalismul in cadrul unui show original si antrenant.

Adrenalina si spiritul de competitie vor fi cheia ultimei etape BARMANIADA de anul acesta. Momentul cel mai asteptat al serii va fi desemnarea castigatorului titlului de BARMANUL ANULUI, cel care a întrunit cele mai multe puncte cumulate din toate cele 6 etape ale competitiei: Speed Service, Bere, Barista, Mixologie, Somelier si Flair. Premiul acordat va fi de 1000 € şi o croazieră de 2 persoane oferită de Croaziere.net.

PROBE

Un maestru al flair-ului este apreciat pentru originalitatea de care da dovada in prepararea cocktailului, pentru coordonare, diversitate si nu in ultimul rand pentru fluenta miscarilor pe ritmul muzicii. Etapa de Working Flair & Exhibition pune accent pe interactivitate, entertainment si show.

In cadrul calificarilor, 30 dintre cei mai buni barmani de flair din tara vor avea la dispozitie cate 5 minute pentru a crea o bautura proprie si pentru a impresiona juriul cu un spectacol inedit. Finala ii va reuni pe primii 10 concurenti cu cel mai mare punctaj. In doar 6 minute, acestia trebuie sa prepare intr-un mod spectaculos un cocktail creatie proprie.

BARMANUL ANULUI

Etapa de Working Flair & Exhibition marcheaza sfarsitul BARMANIADA 2011 si alegerea celui mai bun Barman al Anului. Castigatorul titlului va fi concurentul care a insumat cel mai mare punctaj de-a lungul celor 6 probe ale competitiei, sub atenta observatie a juriului format din reprezentanti nationali si internationali de renume.

„Am creat aceasta competitie cu scopul de a motiva si educa barmanii aflati la inceput de cariera. Este cea mai complexa competitie de bartending din tara şi concurenţii trebuie sa stie sa prepare, sa serveasca, sa inventeze cocktailuri sau sa faca spectacol la cel mai inalt nivel. Aceasta competitie este importanta pentru noi deoarece reusim sa aducem un aport la cresterea valorii oamenilor din spatele barului. Ne dorim sa cream o punte de legatura intre toti barmanii din tara indiferent ca pasiunea lor este cafeaua, berea sau cocktailul. Dorim sa cream o comunitate care sa imparta aceleasi pasiune pentru munca lor.” a declarat Mihai Panfil, Manager Barmania.

Scrie un comentariu