Tabu
CULTURE Slider

Bucurestiul in weekend – 11-13 noiembrie

Este weekend si momentan, cel putin, vremea tine cu noi. Asa ca, haideti sa vedem la ce evenimente putem participa in cele trei zile mult asteptate.

  1. Festivalul International de film KINOdiseea

Festivalul International de film pentru publicul tanar, KINOdiseea, revine intre 10 si 20 noiembrie cu cea de a VIII-a editie in Bucuresti. Multe filme de anul acesta vor prezenta tinere femei curajoase si ambitioase care reusesc sa iasa in evidenta intr-o lume unde mai mult barbatii guverneaza, indiferent de obstacole.

bucurestiul-in-weekend-11-13-noiembrie1

  1. InLight Theatre Festival

In perioada 7-18 noiembrie are loc festivalul InLight Theatre, eveniment creat din dorinta de promovare a spectacolelor cu actori care nu au urma studii de specialitate, dar au gasit o alternativa pentru a-si pune in valoare pasiunea pentru actorie. Majoritatea productiilor vor fi puse in scena la Teatrul Unteatru.

bucurestiul-in-weekend-11-13-noiembrie2

  1. Whisky Fest

In acest weekend are loc primul festival din Romania dedicat iubitorilor de bauturi fine si cu traditie. Festivalul va avea loc la Casa Presei, in Sala de Marmura. Vizitatorii vor afla de la experti cum se fabrica aceasta bautura fina, care este influenta lemnului de butoi asupra gustului si multe altele.

  1. Asia Fest 2016

Tot in weekend-ul acesta avem parte de primul festival din Romania dedicat promovarii culturii asiatice. Festivalul va avea loc la Romexpo, in Pavilionul E2 si este la cea de-a patra editie in Bucuresti. Nu vor lipsi parada cu porturile, demonstratii de arta culinara, muzica si dansuri.

bucurestiul-in-weekend-11-13-noiembrie4

  1. Concert Habanegra

Daca esti fan muzica sud-americana, atunci in seara aceasta, incepand cu ora 19:30, ii poti vedea si ascultat pe cei de la Habanegra la Puro&Bio. Intrarea este 30 de lei.

bucurestiul-in-weekend-11-13-noiembrie5

  1. Concert Feli

Feli revine pe scena din Hard Rock Cafe astazi, incepand cu orele 22:30. Artista s-a facut remarcata prin timbrul sau special si prin vocea sa puternica, iar la inceputul acestui weekend o puteti asculta cantand live, pe langa alte piese, binecunoscuta melodie „Creioane colorate”.

bucurestiul-in-weekend-11-13-noiembrie6

  1. Concert Eivor

Incheiem weekend-ul cu concertul cantaretei feroeze Eivor de duminica, 13 noiembrie. Copilul fenomen al Insulelor Feroe, Eivor e pe scena de la 13 ani, gasindu-si initial inspiratia in folk-ul traditional feroez si continuand cu jazz, trip-hop, grunge si rock, pana la folktronic. Concertul va avea loc in Expirat – Halele Carol.

bucurestiul-in-weekend-11-13-noiembrie7

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Covid-19: trucul simplu al unui medic pentru a evita contaminarea alimentelor

Andreea Damian

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

Lui Hugh Grant i s-a furat scenariul din mașină

realitatea

Tabu ECOLOchic la The Place

realitatea

Piata imobiliara din Romania revine in forta dupa recesiune – In 2016 s-a inregistrat un record istoric!

realitatea

Scrie un comentariu