Tabu
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 16 iulie!

Lorraine Chase

Nascuta pe 16 iulie 1951, in Deptford, Anglia.

Lorraine Chase este actrita si fotomodel britanic.  A devenit cunoscuta datorita reclamelor de la „Campari”, inainte de a imbratisa o cariera in actorie. Dupa ce initial lucrase ca model, Chase vine in aentia publicului la mijlocul anilor 1970 cand incepe sa apara la Tv pentru Campari. Reclamele publicitare pentru „Campari” au fost filmate in locuri exotice, cu Chase consumand bauturi cu un elegant domn, jucat de Jeremy Clyde.

William BellWilliam_Bell

Nascut pe 16 iulie 1939, in Memphis, Tennessee, SUA.

William Bell este un cantaret si compozitor american. Printre cele mai cunoscute melodii se numara: “You Don’t Miss Your Water”,  “Private Number” sau “Tryin’ to Love Two”. Acesta a ales numele de „Bell” ca nume de scena in onoarea bunicii sale, numita Belle.

 

Gheorghe Cozorici

Gheorghe Cozorici s-a nascut la data de 16 iulie 1933 in comuna Arbore din judetul Suceava. A absolvit „Institutul de arta dramatica” din Bucuresti in anul 1956. In acelasi an si-a inceput activitatea la Teatrul National din Bucuresti. Aici a interpretat, la 24 de ani, rolul de Hamlet. Era cel mai tanar interpret al printului Danemarcei de pana atunci. In 1959 se transfera la Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, unde a insufletit multe personaje ca Jean din „Becket” de Anouilh, Chibici din „Eminescu” de Stefanescu Mircea.

Serban Huidu

Serban Huidu s-a nascut pe 16 iulie in Bucuresti, Romania. Serban Huidi a dovedit inca de mic copil ca este un talent innascut si ca va fi un mare om de televiziune. Si-a inceput cariera la radio pe vremea cand era tanar, lucrand voluntar pentru un post de radio. La acest post de radio Serban a invatat misterele radioului si chiar atunci si-a capatat porecla de „carcotas”. La varsta de doar 19 ani, Serban s-a  anagajat la Radio 21 si pornind de la porecla sa a realizat emisiunea „Cronica Carcotasului”. Dupa patru ani la Radio 21, in 1999, Serban s-a angajat la Prima TV, iar un an mai tarziu si-a lansat emisiunea si la televizor.

ARTICOLE SIMILARE

EXCLUSIV Cum arată Alina Eremia după intervenția chirurgicală de la nas!

Tabu Tabu

“O SOLE MIO” – canzonete cu tenorul ŞTEFAN von KORCH, baritonul ADRIAN MĂRCAN şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ – pe 29 Martie la Sala Dalles

Tabu Tabu

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională

Tabu Tabu

CHA CHA LITIX! Episodul 77. De ce Nicușor a ținut neapărat să devină primar

Tabu Tabu

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Videoclipul lui Adele „Oh My God” este un tur de forță al modei

Andreea Damian

Scrie un comentariu