Tabu
Image default
lifestyle

Evenimente Tabu

Teacher’s Film Festival

Am câștigat Premiul pentru cele mai bune costume la cea de-a treia ediție Teacher’s Film Festival și deja ne pregătim pentru filmul de la anul, și au fost nominalizați Cătălin la Cel mai bun actor în rol principal și Suzi la Cea mai bună actriță în rol principal. Felicitări Cristalex pentru faptul că ideea genială a festivalului de film a fost preluată de Teacher’s la nivel internațional!

România etno-glam

În decembrie v-am arătat că România poate să fie și cool, și modernă, și frumoasă. De la ideea pictorialului principal, cu Elena și Ioana Băsescu, și până la faptul că în prima săptămână din decembrie vedete de televiziune au asortat un accesoriu tradițional românesc la ținutele lor. Astfel, Muzeul Å¢ăranului Român s-a transformat brusc ­într-un concept store veșnic la modă!

Ne-am invitat prietenii la brunch-uri chic!

Ne-am invitat prietenii la brunch-uri chic, în Gaia BoutiqueClub. Toate au avut o temă: în octombrie – fashion, noiembrie – film, iar în decembrie, un bilanț al lui 2008, primul supliment de bărbați Tabu și o expoziție cu imagini din calendarul Lavazza 2009, realizate de Annie Leibowitz.

Avanpremieră "Nunta Mută"

Am vizionat „Nunta mută“, debutul ca regizor de film al lui Horațiu Mălăele, în avanpremieră, la Institutul Francez, Sala Elvira Popesco.

ARTICOLE SIMILARE

Ce face Tommy Ramos cand e departe de CATALINA PONOR! Iata FOTO!

Mel B, aproape goală pe scenă

realitatea

Ce crede Bradley Cooper despre titlul de cel mai sexy bărbat din lume

realitatea

Eveniment aniversar Artmark – după 5 ani

Ghici cine…

realitatea

Lindsay Lohan: Tabloidele sunt obsedate de mine!

realitatea

Scrie un comentariu