Tabu
Image default
lifestyle

ROYAL BABY este si urmasul lui Vlad Tepes!

Naşterea primului copil al lui Kate şi Harry a fost unul dintre cele mai aşteptate şi mediatizate momente în presa britanică din ultima vreme. Astfel, o dată cu naşterea acestuia a luat amploare un fenomen. Mass-media a titrat îndelung titluri legate de acest subiect, iar celebrităţile s-au întrecut în urările adresate cuplului regal dar şi al urmaşului lor.

Pe când toate aceste lucruri se întâmplau, specialiştii în genealogie au lansat două ipoteze. Potrivit lor, bebeluşul ar avea legături de sânge cu Vlad Ţepeş dar şi că ar fi descendentul unui sultan musulman care se trage din profetul Mahomed.

Totul se datorează faptului  că, în urmă cu un an, presa britanică a scris despre faptul că prinţul Charles ar avea legături de sânge cu Vlad Ţepeş, după cum însuşi moştenitorul coroanei britanice a promovat printr-un videoclip Transilvania. Zonă a cărei emblemă este legată de Vlad Ţepeş. De asemenea, prinţul britanic declara acest lucru: “Transilvania este în sangele meu. Genealogia arată că sunt descendent al lui Vlad Ţepeş, ceea ce înseamnă că fac parte din această ţară”.

Mai exact, acest lucru este posibil datorită străbunicii sale, Mary din Teck, soţia Regelui George al V-lea. Prinţesa de Wurttemberg, Mary se pare că este descendentă dintr-o familie întemeiată de unul din cei doi fii ai lui Vlad Ţepeş.

O altă controversă legată de naşterea bebeluşului regal o constituie numele pe care acesta l+ar putea primi. Conform Claudia Joseph, biografa lui Kate, “William si Kate sunt un cuplu modern, dar cred că se vor dovedi tradiţionalişti în ceea ce priveşte alegerea numelui copilului”, ceea ce înseamnă că bebeluşul se va bucura de mai multe prenume. Asta dacă e să luăm în considerare faptul că  monarhii  Marii Britanii au de obicei mai multe. Spre exemplu, prinţul Charles este de fapt Charles Philip Arthur George. Iar regina este de fapt Elizabeth Alexandra Mary. Tatăl reginei avea şi el cinci nume.

Cu toate acestea, un lucru este cert, titlul oficial pe care fiul prinţului William îl va deţine va fi “Alteţa Sa Regală Prinţul de Cambridge”, potrivit serviciul de presă al Palatului St. James.

ARTICOLE SIMILARE

SPARTACUS, cel mai sexy serial american / Galerie FOTO cu LUCY LAWLESS si VIVA BIANCA

realitatea

Cum ARATA aceasta tanara dupa ce a lucrat 4 ani la un FAST FOOD!

KING CIOABA la nunta ELENEI BASESCU / Album FOTO

AVERTISMENT TIBETAN: 10% din populaţia Terrei va dispărea ÎN DECEMBRIE

Cum arata primul iubit al ANTONIEI! Foto cu Ron, americanul de culoare!

TESTAMENTUL lui Iurie Darie – cutremurator!

realitatea

Scrie un comentariu