Home > Fashion > Make-Up Your Mind!

Make-Up Your Mind!

…si vino la Band of Creators Designers’ Store!
Daca e joi, Band of Creators lanseaza, alaturi de invitatia clasica, un indemn valabil doar pentru data de 25 iulie, 18.00 – 21.00: “Make-up your mind and join the Band!”
Cat timp acordati machiajului dimineata, cand va pregatiti sa plecati la serviciu? Dar inaintea unui eveniment? In functie de fiecare dintre noi, raspunsul poate fi 5 minute sau doua ore,insa intrebarea cea mai importanta este daca stim sa ne machiemc orect. Joi, 25 iulie, intre orele 18 si 21, Beauty Garage vine la showroomul Band of Creators de pe strada Benjamin Franklin nr 14 pentru o lectie de machiaj. Vom afla cum sa ne machiem in functie de trasaturi, momentul zilei sau tinuta, iar doritoarele vor primi chiar o lectie…pe propria piele.
Tot atunci va facemc unostinta, prin intermediul colectiei sale de inele, cu cel mai nou designer din portofoliul Band of Creators: Alina Simion, pe care ati remarcat-o cu siguranta daca ati fost la una din ultimele editii ale targului de bijuterie “Autor”. Alina lucreaza in argint, iar fiecare inel creat de ea este o opera de arta in miniatura.
Cat despre haine, ar fi bine sa stiti ca in Band of Creators Designers’ Store aveti la dispozitie o selectie din colectiile a doisprezece tineri designeri, printre care Aer/ Wear, Beliv, Carmina Cimpoerusau Baggy Broad Wide, dar si accesorii semnate de Simina Filat sau Fandacsia.

Band of Creators: Str. Benjamin of Creators, nr. 14. Make-Umake-up-your-mind eventp Your Mind!

Articole asemanatoare
Band of Creators si-a lansat noile colectii in Tara Minunilor
Band of Creators lanseaz serviciul try&buy

Comenteaza acest articol

Make-Up Your Mind!

by   1 min
0