Tabu
FASHIONSlider

De ce nimeni nu purta mască la Premiile Oscar 2021

Academia Americană de Film a organizat o ceremonie cu prezență, duminică noapte, pentru a decerna cele mai importante premii din cinematografie. Evenimentul, care a închis sezonul de premiere, a avut loc la interior, cu respectarea măsurilor anti Covid-19. Doar 170 de persoane au participat la gala Oscarurilor din acest an.

Vedetele prezente nu au purtat măști de protecție. S-au luat însă toate măsurile necesare pentru ca toți cei prezenți la ceremonie să fie în deplină siguranță. Potrivit Variety, participanții au fost rugați să nu poarte măști. Cererea a fost făcută înainte de ceremonie în timpul unei întâlniri pe Zoom cu reprezentanții și nominalizații. Un membru al Academiei a explicat că deoarece ceremonia a fost tratată ca o producție TV/film, vedetele nu trebuiau să poarte măști când camerele erau pe ele, din dorința organizatorilor de a crea o atmosferă relaxată. Când participanții nu se aflau în fața camerelor de filmare, li se cereau să-și pună măști.

Coproducătorul galei, Steven Soderbergh, a declarat că măștile fac parte din eveniment. „Măștile vor juca un rol foarte important în povestea din această seară”, a spus el înainte de ceremonie. Regina King a explicat, în discursul de deschidere a evenimentului, toate aceste reguli de siguranță. Tuturor celor prezenți li s-a cerut să fi trecut anterior prin schema completă de vaccinare anti-COVID. În plus, au fost testați de mai multe ori pentru ca toată lumea să fie sigură că nu se expune la riscuri.

Olivia Colman

A fost un covor roșu, dar cu mult mai puțină presă și fotografi decât de obicei

A existat și un protocol de screening COVID. Invitaților li s-a măsurat temperatura și au făcut cel puțin trei teste Covid înainte de ceremonie. Producătorii au planificat un covor roșu mai scurt anul acesta din cauza pandemiei COVID-19, potrivit Variety. Doar trei fotografi au avut voie să fotografieze celebritățile, existând de asemenea, un „număr limitat de puncte de presă” pentru interviuri. Celebritățile și reporterii au păstrat o distanță de cel puțin 2 m în timpul acelor discuții.

Ceremonia din acest an nu s-a mai desfășurat la Dolby Theatre din Hollywood, acolo unde se ține de obicei. A fost mutată la Union Station din Los Angeles. O clădire monument istoric ce datează din anii 1930 și care dispune de spații imense atât la interior, cât și la exterior. Gala Premiilor Oscar de anul acesta a fost amânată cu două luni. Nu s-a desfășurat online, așa cum s-a întâmplat în ultimul an cu multe dintre evenimente importante, ci fizic. Într-un fel, a fost resimțită atmosfera normală dinainte de pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

Molecule F si Intel lanseaza proiectul online Chic Tech Fashion Blog

realitatea

Mako în Skinny Bunny!

realitatea

Celebritati nascute pe 16 iulie!

realitatea

Natură moartă cu pantofi Louboutin

realitatea

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Andreea Damian

GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Andreea Damian

Scrie un comentariu