Tabu
Image default
FASHION Slider

De ce nimeni nu purta mască la Premiile Oscar 2021

Academia Americană de Film a organizat o ceremonie cu prezență, duminică noapte, pentru a decerna cele mai importante premii din cinematografie. Evenimentul, care a închis sezonul de premiere, a avut loc la interior, cu respectarea măsurilor anti Covid-19. Doar 170 de persoane au participat la gala Oscarurilor din acest an.

Vedetele prezente nu au purtat măști de protecție. S-au luat însă toate măsurile necesare pentru ca toți cei prezenți la ceremonie să fie în deplină siguranță. Potrivit Variety, participanții au fost rugați să nu poarte măști. Cererea a fost făcută înainte de ceremonie în timpul unei întâlniri pe Zoom cu reprezentanții și nominalizații. Un membru al Academiei a explicat că deoarece ceremonia a fost tratată ca o producție TV/film, vedetele nu trebuiau să poarte măști când camerele erau pe ele, din dorința organizatorilor de a crea o atmosferă relaxată. Când participanții nu se aflau în fața camerelor de filmare, li se cereau să-și pună măști.

Coproducătorul galei, Steven Soderbergh, a declarat că măștile fac parte din eveniment. „Măștile vor juca un rol foarte important în povestea din această seară”, a spus el înainte de ceremonie. Regina King a explicat, în discursul de deschidere a evenimentului, toate aceste reguli de siguranță. Tuturor celor prezenți li s-a cerut să fi trecut anterior prin schema completă de vaccinare anti-COVID. În plus, au fost testați de mai multe ori pentru ca toată lumea să fie sigură că nu se expune la riscuri.

Olivia Colman

A fost un covor roșu, dar cu mult mai puțină presă și fotografi decât de obicei

A existat și un protocol de screening COVID. Invitaților li s-a măsurat temperatura și au făcut cel puțin trei teste Covid înainte de ceremonie. Producătorii au planificat un covor roșu mai scurt anul acesta din cauza pandemiei COVID-19, potrivit Variety. Doar trei fotografi au avut voie să fotografieze celebritățile, existând de asemenea, un „număr limitat de puncte de presă” pentru interviuri. Celebritățile și reporterii au păstrat o distanță de cel puțin 2 m în timpul acelor discuții.

Ceremonia din acest an nu s-a mai desfășurat la Dolby Theatre din Hollywood, acolo unde se ține de obicei. A fost mutată la Union Station din Los Angeles. O clădire monument istoric ce datează din anii 1930 și care dispune de spații imense atât la interior, cât și la exterior. Gala Premiilor Oscar de anul acesta a fost amânată cu două luni. Nu s-a desfășurat online, așa cum s-a întâmplat în ultimul an cu multe dintre evenimente importante, ci fizic. Într-un fel, a fost resimțită atmosfera normală dinainte de pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

Testamentul lui Kirk Douglas a fost citit. Surpriză! Cui i-a lăsat impresionanta avere?

Andreea Damian

Madonna mătură pentru Dolce&Gabbana

realitatea

Campania Celine, fotografiata de Juergen Teller

realitatea

Unsprezece momente de neuitat de la nunta regală

Andreea Damian

Tapiseria față cu tehnologia, într-o nouă expoziție One Night Gallery

Ciocîrlan

Jurnalul unei fashioniste: Prima zi de prêt a porter la Paris. Defilarea Quentin Veron

realitatea

Scrie un comentariu