Tabu
Image default
FASHION Slider

Premiile Oscar 2021. Bijuteriile purtate pe covorul roșu

Anul acesta, la decernarea Premiilor Oscar, culorile puternice au înnobilat ținutele celebrităților. Astfel, covorul roșu nu a fost lipsit de strălucire și extravaganță, o dată prin croielile vestimentațiilor, dar și prin prețiozitatea bijuteriilor purtate.

Bvlgari, Chopard și Cartier sunt doar o parte dintre creațiile pe care celebritățile le-au purtat duminică, 25 aprilie, la decernarea Premiilor Oscar.

Carey Mulligan, nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul din Promising Young Woman, a accesorizat rochia aurie de la casa Valentino, cu bijuterii Cartier și pantofi Sophia Webster.

Zendaya a ales tot casa Valentino, completând ținuta cu bijuterii Bvlgari în valoare de peste 6 milioane de dolari. Amanda Seyfried, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din Mank, a purtat bijuterii Forevermark. Și Regina King și Viola Davis au ales bijuteriile cu diamante de la Forevermark.

Vanessa Kirby, actrița din serialul The Crown, a purtat bijuterii Cartier, în timp ce Olivia Colman și Angela Bassett Chopard. Și H.E.R a strălucit în bijuterii Chopard. Andra Day a decis să aducă pe covorul roșu bijuteriile bijuteriile Tiffany și Co.

citește și: Glamour cu distanțare socială. Cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai ciudat parfum din lume?

Tom Cruise și Nicole Kidman, din nou împreună!

Andreea Damian

Barbie se transformă într-o divă à la Hitchcock

realitatea

De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

Andreea Damian

Retete de vara – Fettuccine cu spanac si urda

realitatea

Sore, cu chipul plin de acnee! Nici machiajul nu o mai ajuta

Scrie un comentariu