Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ducii de Cambridge au un nou membru în familie

Familia Ducilor de Cambridge s-a mărit! Nu este vorba despre un nou bebeluș regal, ci despre un animal de companie. Moartea câinelui Lupo a lăsat un gol imens, pe care prințul William și soția sa, Kate Middleton, a trebuit să-l umple.

Prin urmare, ducii şi cei trei copii ai lor au primit cadou din partea fratelui ducesei un pui de cocker spaniel, de care prinţii George, Charlotte şi Louis sunt „îndrăgostiţi”, scrie Mirror.

James Middleton, care creşte câini din 2011, a oferit familiei surorii sale puiul în vârstă de 8 luni cu puţin timp înainte ca Lupo să moară. În noiembrie, ducii anunţau pe Instagram că animalul lor de companie din ultimii 9 ani a murit.

Puiul, nepot al lui Lupo, se află acum la Anmer Hall, reşedinţa din Norfolk a ducilor de Cambridge.

Un apropiat al familiei a declarat pentru Mail on Sunday: „Noul căţel este adorabil şi întreaga familie este îndrăgostită. Erau distruşi de moartea lui Lupo, ceea ce înţelege orice deţinător de câine, dar au primit puiul înainte de asta. Sperau că un câine mai tânăr să îi ţină companie şi să îi dea mai multă vitalitate şi energie”.

James Middleton le-a oferit lui Kate şi William câinele Lupo în 2011. El a apărut în câteva fotografii oficiale ale familiei.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Andreea Damian

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Andreea Damian

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea a III-a

realitatea

Matrix, filmul care a anticipat viitorul inteligenței artificiale, a împlinit 20 de ani

Andreea Damian

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru rutina ta de baie și cum să le combini

realitatea

Feli a vorbit pentru prima oară despre părinții ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu