Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Care sunt tendințele de frumusețe pentru 2021? Previziuni Pinterest

Un raport cu predicții privind comportamentul dependenților de frumusețe pentru 2021 tocmai a fost dezvăluit de platforma Pinterest. Descoperă tendințele de frumusețe de urmat anul acesta.

Anul 2021 se află abia la început și, deși nu promite să fie bogat în vești bune (din cauza pandemiei Covid-19 în curs de desfășurare), un lucru este sigur: va fi bogat în tendințe de frumusețe, ceea ce ne va înveșeli puțin în vremuri de criză.

Mai mult, platforma Pinterest și-a făcut raportul de prognoză pentru acest nou an, care dezvăluie tendințele de modă și frumusețe care vor avea cel mai mare succes. Cele două tendințe principale prezise în 2021 de acest raport sunt frumusețea minimalistă și machiajul îndrăzneț. Foarte paradoxal, desigur!

Frumusețe minimalistă

Principiul acestei tendințe este de a adopta o rutină de frumusețe simplă și eficientă. A fost foarte apreciată din 2020, probabil de la purtarea obligatorie a măștii de protecție. O perioadă care a avut un impact semnificativ asupra vânzărilor anumitor produse de machiaj obligatorii, cum ar fi rujul.

Pe de altă parte, cercetările legate de îngrijirea pielii au cunoscut o creștere bruscă. În mod clar, pentru a urma tendința, evităm straturile inestetice de fond de ten. Dimpotrivă, îți lucrezi pielea ușor, concentrându-te pe tratamente și exerciții faciale.

Machiaj original

Căutările pentru mai multă frumusețe naturală au explodat și, în mod paradoxal, la fel și cele pentru machiajul îndrăzneț. Machiajul independent se remarcă puternic. Este un machiaj colorat care este disponibil și pe unghii. „Machiajul pentru ochi fluture” a fost de șase ori mai căutat decât în ​​2019. O modalitate frumoasă de a crea un contrast cu norul gri care a domnit peste întreaga planetă timp de aproape un an de zile.

În ceea ce privește „sprâncenele decolorate”, acestea au, de asemenea, un succes fenomenal, cu o creștere estimată de 160% (și 120% pentru „sprâncenele gotice”)!

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: în vara lui 2018 se poartă pălăriile supradimensionate din paie

realitatea

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Imaginea zilei vine de la Loredana. Vedeta, cu sânii goi, pe Instagram (FOTO)

Andreea Damian

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

realitatea

Cele mai frumoase citate despre dragoste din literatura franceza!

realitatea

Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine

realitatea

Scrie un comentariu