Tabu
PEOPLE

NEBUNIE: ce face iubitul IULIEI VANTUR de dragul blondei! FOTO

Dan Circaru e îndrăgostit-lulea de Iulia şi va renunţa la viaţa  din SUA ca să fie mai aproape de ea. Iulia Vîntur (31 de ani) şi Dan Alexandrescu, alias Circaru, alcatuiesc cuplul acestei veri. După despărţirea de Marius Moga, Iulia pare să-şi fi găsit fericirea în braţele unui bărbat sexy care o iubeşte enorm.

Conform Click, Mai mult, Circaru vrea să se mute alături de Iulia în România şi să-şi deschidă o afacere prosperă la Bucureşti. Povestea de amor dintre Iulia Vîntur şi Dan Alexandrescu alias Dan Circaru este una învăluită în mister. Deşi vedeta PRO TV nu vrea să recunoască relaţia lor de amor, apar tot mai des fotografii în care cei doi sunt împreună.
‭ioana ginghina si ruxandra

Dan Alexandrescu alias Circaru este un român care are afaceri în SUA

Prietenii lui Circaru susţin că acesta e îndrăgostit-lulea şi vrea să se mute în ţară datorită Iuliei.
„Nu l-am văzut niciodată atât de îndrăgostit. Este stabilit în SUA de ani buni, asta după ce a stat prin Dubai alţi ani şi niciodată nu s-a gândit să revină la Bucureşti altfel decât în vacanţă. Acum parcă i-a luat Iulia mintea! Vorbeşte des despre ea, iar de curând ne-a anunţat că se gândeşte să se mute înnapoi în Capitală”, a spus un prieten al lui Dan Circaru.
Aceiaşi amici ai afaceristului de Miami ne-au dezvăluit că Dan face deja primele demersuri pentru a se muta în ţară. De aproape două săptămâni, Circaru îşi caută un spaţiu în care să-şi deschidă un restaurant sau un club. Iubitul Iuliei Vîntur vrea să-şi deschidă propria afacere sau să se asocieze cu un partener, pentru a face un local pe stil american. Dan Circaru face acest demers doar ca să rămână în preajma Iuliei şi, mai mult, speră ca după demararea afacerii să o convingă să se mute împreună.
Totuşi, Circaru nu a renunţat la apartamentul de lux pe care-l deţine în Miami.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va rata și botezul bebelușului prințului Harry

Andreea Damian

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Andreea Damian

Carmen Negoiță s-a pozat goală la 40 de ani

Tabu Tabu

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, apariție de vis la Festivalul de la Veneția

Andreea Damian

Penelope Cruz, gest sublim pentru Donatella Versace

Andreea Damian

Scrie un comentariu