Home > Lifestyle > culinar tabu > “Jamie Magazine” a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

“Jamie Magazine” a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

Ediția digitală a revistei Jamie Magazine” a celebrului Jamie Oliver, prevăzută pentru iPad, a fost premiată săptămâna trecută pentru “lansarea anului într-un nou format” la Digital Media Awards 2013,în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra.

Juriul a apreciat revista pentru este “uimitoare din punct de vedere vizual, cu un design proaspăt” și un “bun exemplu pentru brandurile care folosesc formatul digital pentru a se conecta cu publicul”. Pentru aceeași categorie au mai fost alți 13 finaliști din întreaga lume. Ediția digitală a fost de asemenea bine clasată și în cea de-a doua categorie pentru care a fost nominalizată, “Food & Drink Magazine of the Year”.

“Jamie Magazine” pentru iPad este publicată de 10 ori pe an și este doar una dintre fațetele activității complexe derulate de bucătarul britanic, materializată în cărți de bucate, emisiuni TV, restaurante proprii și campanii sociale, toate cu scopul de a educa și încuraja publicul să mănânce sănătos.

Cititorii din România pot încerca multe dintre rețetele rapide și hrănitoare prezentate de Jamie Oliver în cea mai recentă carte de bucate apărută la Curtea Veche Publishing: “Gătește în 15 minute cu Jamie”. 

Cartea este potrivită  pentru întreaga familie, propunând preparate echilibrate şi reţete pe care le puteţi găti zilnic.

Jamie Oliver a început să gătească într-un pub deţinut de părinţii săi — The Cricketers, din localitatea Clavering, comitatul Essex — la vârsta de 8 ani. După ce a absolvit şcoala, şi-a început cariera de maestru bucătar, care l-a îndreptat spre River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie pentru televiziune.

Articole asemanatoare
avocado
Jamie Oliver s-a înșelat. Așa recunoști un avocado copt!
JAMIE OLIVER despre cel mai periculos aliment folosit zilnic de noi toti
Bărbaţii mânâncă mult mai sănătos decât femeile
Sărbătoritul zilei

Loading...

Comenteaza acest articol

“Jamie Magazine” a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

by   1 min
0