Tabu
What's hot

PREOTI sub acoperire au spionat incinerarea lui SERGIU NICOLAESCU? Unde va ajunge cenusa disparutului?

PREOTI sub acoperire ar fi spionat incinerarea lui SERGIU NICOLAESCU, avand grija ca sa nu se tina vreo slujba religioasa! Incinerarea lui Sergiu Nicolaescu a dat naştere unor controverse fără precedent care, la rându-le, au creat situaţii fie explozive, consumate în stradă, fie ciudate, petrecute în stil miliţienesc în spatele zidurilor Crematoriului Vitan Bârzeşti din Capitală, conform libertatea.ro.

Dacă omul de rând a protestat chiar la catafalcul regizorului, arătându-şi nemulţumirea faţă de decizia familiei de a-l incinera, maimarii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) şi-au trimis emisari la crematoriu, pentru a se asigura că nu se va ţine nici o slujbă la căpătâiul lui Nicolaescu. Obişnuţi ca fiecare incinerare să fie precedată de o mică slujbă ţinută de un preot fară parohie, de fapt câteva cuvinte rostite în afara canoanelor bisericeşti, lucrătorii de la crematoriu au constatat uimiţi că preotul lor nu a venit la incinerarea maestrului. “Nu incinerăm niciodată pe cineva fără ca preotul nostru să nu spună câteva cuvinte. Acum (n.r. – sâmbătă) nu s-a mai ţinut acea slujbă, cum îi zicem noi. Asta pentru că preoţi sub acoperire, în haine civile, au supravegheat incinerarea lui Nicolaescu pentru a se asigura că sunt respectate interdicţiile ortodoxe de a se ţine vreo slujbă înainte de incinerare”, ne-au dezvăluit angajaţi ai crematoriului. De cealaltă parte, BOR susţine că la incinerarea regizorului nu a fost trimis, oficial, nici un reprezentant al Bisericii.

Din motive pe care încă nu le-a explicat, Iolanda Nicolaescu (86 de ani) şi-a anunţat intenţia pe mai multe posturi de televiziune că va păstra în casă cenuşa frate lui ei, Sergiu, incinerat acum două zile. Femeia a declarat că va ţine până la vară urna cu cenuşa fratelui ei când, se presupune, va iniţia, împreună cu Dana, soţia regizorului, un ceremonial în care vor arunca o parte din cenuşa lui Sergiu Nicolaescu în Marea Neagră.

Mai mult: Surse de la crematoriu au declarat pentru Libertatea că Patriarhia a ţinut sub observaţie ceremonia funerară: «Preoţi sub acoperire au spionat arderea lui Nicolaescu» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Chef Nicolas Boussin gateste cu Grand Marnier

Sisu s-a însurat…la puşcărie!

CinemAddicts 2: Moromeţii

Masca de ardei iute pentru regenerarea parului (reteta)

Imbunatatirea tenului cu ajutorul alimentatiei

NUNTA la Kanal D! BIANCA se marita!

Scrie un comentariu