Tabu
Image default
CULTURE

Reciclezi si te distrezi la Gradina cu Filme!

Joi, 2 iulie 2015, dupa orele 19:00, reciclezi la Gradina cu Filme din Piata Alexandru Lahovari nr.7, poti face cunostinta cu geanta de bicicleta perfecta, confectionata din bannere publicitare dupa o schita de produs castigatoare. Esti asteptat cu workshop-uri de Reciclare creativa, concert We singing Colors si muulte surprize!

La inceputul lunii mai, remesh a lansat un concurs de design pentru o geanta de bicicleta,We Singing Colors foto iar dupa lungi deliberari juriul a anuntat castigatorul: Ghennadii Tautul, student la arhitectura si ciclist fara frontiere. Schita lui Ghennadii  se va transforma in produs realizat din bannere publicitare reciclate, in atelierul remesh.

Remesh este brandul nascut din initiativa Ateliere Fara Frontiere de a crea noi oportunitati de angajare pentru persoanele aflate in dificultate, prin reciclarea bannerelor publicitare. Produsele remesh spun povestea unor oameni care, intr-un atelier de insertie socio-profesionala, reusesc sa recicleze tone de materiale publicitare si sa le transforme intr-o gama de genti si accesorii unice de moda etica: truse, mape de conferinte, portofele, sacose de cumparaturi, genti de laptop si obiecte deco – puf, perdele, sorturi de gradinarit etc.

Asadar, daca vrei sa te distrezi in timp ce reciclezi, esti asteptat joi la Gradina cu Filme!

Tabu sustine initiativa reciclarii!

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Ștampila anti-pipăială din Japonia le permite victimelor să-și marcheze agresorii

realitatea

Evanescence revine cu un nou album

Andreea Damian

STUDIU: trăim într-o galaxie zombie care a murit și a revenit la viață

realitatea

Lidia Buble, colaborare surpriză internațională pentru fanii ei

Tabu Tabu

Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu